Folyamatosak a fejlesztések Kecelen a városi sporttelepen, ahol most önkormányzati önerőből valósult meg egy 400 méteres rekortán borítású futópálya beruházás. A város saját forrást biztosított a fejlesztésre, mely a műfüves játéktér körül lett kialakítva.

A sportolni vágyok számára az új fejlesztést április 12-én adták át használatba, így a továbbiakban már bárki futhat az új pályán. A futókör használatba átadása kisebb ünnepség keretében valósult meg, melyre sok sportbarát, sportoló és a Kecel FC labdarúgói is eljöttek. Az eseményen Haszilló Ferenc polgármester elmondta, hogy a futópálya beruházás műszaki átadás-átvétele megtörtént és mostantól már bárki használhatja.

-Hirdetés-

A beruházás hivatalos átadó ünnepségére június 1-én kerül sor, de azt szerették volna, hogy amint lehet, a futókör a sportolók céljait szolgálja.

Megemlítette, hogy a fejlesztések a városi sporttelepen nem állnak meg, hiszen terveznek ide még egy szociális központ átadását is, amely közel 300 millió forintos beruházás lesz TAO támogatás bevonásával. A városi sporttelep teljes területe kerítést kapott, így a lakosok a továbbiakban majd a nyitvatartási rend szerint, az ismertető táblákon feltüntetett szabályok betartásával használhatják a helyszínt sportolásra.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (64 db kép)
MEGOSZTÁS