Április 11-én és 12-én a Kétszél Színjátszó Kör újra bebizonyította, hogy mindig tudnak valami újat mutatni, és jókedvre deríteni a nézőket. A „Társasházi titkok” című előadásukkal nemcsak a szokásos közönséget vonzották magukhoz, hanem új arcokat is láthattunk a nézőtéren, ami mindkét estén közel telt házat jelentett.

-Hirdetés-

A darab különlegessége, hogy a vendégszereplő Imrehegy Színjátszó Társulat tagjai is színpadra léptek, így két tehetséges csapat ötvözte tehetségét egy felejthetetlen produkció erejéig. A közönség egy társasház falai közé csöppent, – ahol 8 különálló jeleneten keresztül – a lakók élete és titkai bontakoztak ki a szemünk előtt. A félreértések és a humoros jelenetek sorozata garantálta a nevetést, amely végigkísérte az estét.

A Kétszél Színjátszó Kör tagjai: Árvai Andrásné Edit, Benedeczki Bálint, Berger Tibor, Csapi Bence, Fenyvesi Zoltán, Fenyvesiné Palásti Edit, Matos Maja, Molnár Miklós, Molnárné Orcsik Erika, Palásti Márta, Sebestény Zoltán, Vancsuráné Molnár Márta.

Az Imrehegy Színjátszó Társulat tagjai: Bátyai Gyöngyi, Molnár Ferenc, Szvetnyik Ákos, Szvetnyik Gábor, Tóth Tamás, Vecsernyés Istvánné Marcsi, Vén-Morvai Andrea.

Az előadást Árvainé Edit és Matos Maja rendezte.

Szöveg, fotók: Ferró Zsófia 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira