Immár 25.alkalommal rendezték meg a Pünkösdi Kupa utánpótlás kézilabda tornát, keceli szervezéssel 12. alkalommal. A mérkőzések megrendezésére hat településen került sor: Kecelen, Kiskőrösön, Kalocsán , Kiskunhalason, Soltvadkerten és Solton. Az ország számos pontjáról érkeztek résztvevők, több korosztályban, összesen 102 csapat küzdhetett meg egymással.

-Hirdetés-

Térségünkből Kecel város csapatai több korosztályban is részt vettek a tornán.  A fiúknál az U9-U10-U12-U14, míg a lányoknál az U9-U10-U12 korosztályos együttesei játszottak. A keceli városi sportcsarnokban az U12 fiú és az U12 lány korosztályai képviselték a hazai egyesületet, akik több izgalmas mérkőzést követően a fiúk a 4., a lányok pedig az 5. helyen végeztek.

Kecel KC U12-es fiú csapata

A Kecel KC U12-es fiú csapat eredményei:

Angyalföldi Sportiskola 14 – 16 Kecel KC

Kecel KC 10 – 8 Gézengúz UKC

Kecel KC 14 – 23 Ráckeve VKSK

Budapest Kézilabda KFT 28 – 9 Kecel KC

Kecel KC 12 – 14  BVSC-Zugló

Gyömrői KA 6 – 8 Kecel KC

Ebben a korcsoportban hét egyesület csapata vett részt, melynek lebonyolítása során minden csapat megmérkőzött egymással, így összesen mindenki hat mérkőzést játszott. A Kecel KC három győzelem mellett három vereséget ért el és végül a 4. helyen zárta a tornát.

A csapat tagjai: Béleczki Botond, Benyák Álmos, Csanádi Simon, Csík Máté, Hugyi Zolta, Kósa Patrik, Lajkó Róbert (kapus), Sebestyén Domonkos, Sinkár Máté , Szőke Balázs, Szőke Bence, edző Varga Bálint.

Kecel KC u12-es lány csapata

A Kecel KC U12-es lány csapat eredményei:

Csoportmeccsek:

Kecel KC 12 – 14 Mogyoródi KSK

BVSC-Zugló B 4 – 14 Kecel KC

Kecel KC 12 – 14 Balmazújvárosi LKSE

Keresztjáték:

Kecel KC 12 – 11 Dorogi AC

Helyosztó:

Kecel KC 15 – 9 Tisza Volán SC

A lányoknál összesen nyolc csapat indult, akiket két 4 fős A és B csoportra bontottak le. A Kecel KC  a csoportban három mérkőzésen egy győzelmet és két vereséget ért el, ezt követően jött a keresztjáték, ahol a Dorogi AC csapatával mérkőztek meg, mely győzelemmel végződött, így játszhattak az 5.helyért, amit sikerült is megszerezni a Tisza Volán SC legyőzésével.

A csapat tagjai: Balázs Viola (kapus), Fejes Fanni, Flaisz Dóra, Horváth Panni, Kapitány Boglárka, Kovács Júlia, Kovács Laura, Krizsán Luca Katalin, Pálinkás Naomi, Pálinkás Szandra, Tóth Léna, Tukacs Kincső Kéra, edző Haszilló Tamás. 

Írta, képek: Amán Áron

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira