Egy lengyel rendszámú személyautó Bócsa felől Kecskemét irányába tartott, amikor előzésbe kezdett. A sofőr látta, hogy nem tudja befejezni a manővert, vészfékezett, azonban a kocsi keresztbe fordult, és az oldalával a busznak csapódott, majd az árokba borult.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A személykocsi motorja kiszakadt az ütközés erejétől. A teljesen összeroncsolódott autóból a sofőrt és utasát feszítővágó berendezéssel szabadították ki a tűzoltók. Mindkét huszonéves román állampolgárságú fiatalember olyan súlyosan megsérült, hogy az életüket nem lehetett megmenteni, belehaltak sérüléseikbe. A buszon tizenegy utas és a sofőr tartózkodott, közülük ketten könnyebben megsérültek.

A főutat az érintett szakaszon teljes szélességében órákra lezárták. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai szakértő bevonásával vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS