Bulival indították a vakációt Kaskantyún. Új helyszínen és időpontban, ezúttal szabadtéren került megrendezésre a már hagyományosnak mondható általános iskolai szülők-nevelők bálja, 2024. július 6-án szombaton, melyet a vakáció inspirált. A jótékonysági bálon befolyt összeget az általános iskolás diákokra fordítják majd.

-Hirdetés-

Az eseményen minden korosztály képviselte magát, és nemcsak Kaskantyúról, hanem a környező településekről is érkeztek vendégek a bálba.

Közösen koccintottak a bál kezdetén

Még a vacsora előtt: Vinczéné Mezei Beáta szülő és Lajkó-Németh Andrea az iskola vezetője, az esemény fő szervezői köszöntötték a bál résztvevőit.

Vinczéné Mezei Beáta többeket név szerint is kiemelt, akik munkájukkal segítették a rendezvény megvalósítását: Nemesné Ambrus Mónikát, Orosziné Kiss Ildikót, Oroszi Sándort, Lajkó-Németh Andreát, Orosziné Szamek Dominikát és Oroszi Tamást, Kutyifa Ferencnét, Priger Imréné Juditot, Vincze Gábort, Vincze Tamást, Mezei Jánost és Mezei Jánosnét, Agárdi Juditot. Külön köszönetet mondott a helyszín biztosításáért Kaskantyú Község Önkormányzatának, a szülőknek, akik bármilyen formában segítettek, továbbá támogatóiknak is a felajánlásokért.

Vinczéné Mezei Beáta szülő és Lajkó-Németh Andrea az iskola vezetője (b-j) köszöntötte a bálozókat 

A vacsora előtt Lajkó-Németh Andrea egy zenefelismerő játékkal is kedveskedett vendégeiknek.

A dekorációval is a nyár hangulatát idézték meg

A finom vacsorát a császártöltési Dönci Vendéglő szakácsai készítették el, vendéglátói szolgálták fel. Az ünnepi asztalra nemcsak leveses és sültes, hanem süteményes tányérok is kerültek, melyek egy részét támogatói felajánlásból, illetve szülői hozzájárulásból sikerült finomabbnál finomabb falatokkal megpakolni. 

Májgombóc leves, rántott-töltött szelet rizzsel és savanyúkáposztával, valamint sütemény volt a vacsora

Az est folyamán büfé is üzemelt, melynek működtetésében Oroszi Tamás és felesége, Orosziné Szamek Dominika segített. 

Dominikát névnapja alkalmából is köszöntötték

A vakáció indító bál jó hangulatáról DJ Fábián Zsolt gondoskodott, akit elkísért kedves felesége és vidám barátaik is.

Közel 100 fő mulatott egészen reggelig 

A támogatóknak, felajánlóknak köszönhetően 220 tombolanyeremény került kisorsolásra. Köztük több nagyobb összegű ajándék és két fődíj is volt: egy wellness hétvége és egy felajánlás a vadásztársaság részéről.

A bál bevételét az általános iskolás gyermekek javára fordítják majd, a szülőkkel egyeztetve. 

Köszönőajándékkal is készültek a gyerekek

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (92 db kép)
MEGOSZTÁS