2024. október 10-én csütörtökön a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézményének Óvodája a Déryné Program Vitéz László alprogram keretében a gyermekek egy fantasztikus interaktív bábelőadásnak lehettek a részesei. Écsi Gyöngyi egy káprázatos mesevilágot varázsolt az óvodánkba, az Élet vize című előadással. Az interaktív előadásnak köszönhetően a gyermekek az elődás szereplőivé változhattak át, egy-egy jelenet erejéig volt itt király, Szép Ilona, János, stb., a produkciót sok-sok népi ének és mondóka tette még színesebbé. A műsort egy táncház koronázta meg, melynek keretében Dél-dunántúli ugrós táncokkal és dalokkal ismerkedhettek meg a gyermekek.

-Hirdetés-

A nap zárásaképpen a gyerekek egy kreatív kézműves foglalkozáson vehettek részt, ahol mindenki elkészíthette saját kis koronáját, amit utána haza is vihettek természetesen. A foglalkozást Veszeli Katalin és Tari Tilla Tulipán vezették. Öröm volt látni a sok király és királylány mosolygós arcát.

Az alprogram díjmentesen jutott el az óvodánkba, fontos cél volt számunkra, hogy a gyermekek megismerkedhessenek közvetlen testközelből a bábszínházi élménnyel és a mesék varázslatos világával, interaktív formában is – tájékoztatták hírportálunkat. 

 

Szöveg, fotók: II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézményének Óvodája / Ledenyák Orsolya Klára 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira