A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában a Kecel FC együttese hazai környezetben lépett pályára. A keceleiek október 13-án az Anda Kalocsa FC gárdáját fogadták.

-Hirdetés-

A küzdelmes mérkőzésen egyik csapat sem tudott a kapuba találni, így a keceliek egy pontot szereztek a 0-0-val végződött találkozón a kalocsaiak ellen: Molnár – Vata (Kővári), Sajdik, Bajnok, Döbrentei, Killer, Fenyvesi K., Fenyvesi B., Pocsai, Torma, Kóbor. Mindkét csapat jól megszervezte a védekezését, így a találkozón kevés gólhelyzet alakult ki és elsősorban a pálya közepén folyt a küzdelem. A 30. percben a keceliek kerültek nagy gólhelyzetbe, amikor a bal oldalon Torma Barnabás kapott jó labdát, de a kalocsaiak kapusa Vatai Adrián jó ütemben futott előre és nagy bravúrral hárított. A 38. percben a kalocsai Farkas Zalán került helyzetbe, de lövését magabiztosan védte Molnár Patrik.

A 41. percben a keceli Bajnok Noel futotta le a védőket és kicsit kisodródott helyzetből leadott lövését hárította a vendégek kapusa. A szünet után nagyon közel volt a gólszerzéshez a keceli csapat az 50. percben, amikor Bajnok Noel jobb oldali beadása után mentettek a vendég védők Torma Barnabás elől. Az 55. percben a kalocsaiak vezettek egy gyors támadást, mely végén Farkas Zalán bal oldali beadását követően Monori Martin lövése szállt nem sokkal a kapu mellé. A 86. percben egy keceli kontratámadás során Bajnok Noel vezethette a kapusra a labdát, de lövését nagy bravúrral szögletre tolta a vendégek kapusa Vatai Adrián. A 88. percben a kalocsaiak előtt adódott nagy helyzet, azonban Farkas Zalán közeli lövését követően a jobb oldali kapufa megmentette a góltól a hazaiakat. A találkozó végig kiegyenlített küzdelmet hozott, mely során a kecelieknek volt több veszélyes támadása és kis szerencsével nyerhettek volna.

Kis Péter – Kecel FC edzője:
Sajnos a mai mérkőzésen az előző fordulóban kiállított Bányai Róbert, valamint Nagy Gábor nem állt a rendelkezésemre és a helyi fiatalok közül sem tudtak többen szerepelni. Az említett két kezdőjátékos nélkül tartalékosan álltunk fel és a kispadon is mindössze két becserélhető mezőnyjátékosom volt. Ebben a helyzetben a csapattól azt kértem, hogy küzdjenek egymásért és legyen nagyon szervezett a védekezésünk, támadásban pedig próbáljuk kihasználni a vélhetően kevés lehetőségünket. A mai teljesítményért a csapat minden tagjának gratulálok, mert nagy akarással fociztak a fiúk és a védelmünk kiválóan teljesített. A mérkőzés nagy részében védekeznünk kellett, de voltak mindkét csapat előtt gólszerzési lehetőségek és összeségében igazságosnak mondható a döntetlen. A végén eldönthettük volna a találkozót Bajnok Noel helyzeténél, aminél meccslabdát védett a kalocsaiak kapusa. Ki kell emelnem a mai napon a fiúk küzdeni akarását, a kiváló csapategységet, amivel végig dolgozták a mérkőzést és ilyen hozzállással még szép eredményeket érhetünk el a továbbiakban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS