Bács-megye Underground II koncert

  Az esemény ideje: 2023. március 25. 19:00 - 23:59
  Helyszín: Izsáki ZÖREY klub

  *2023. március 25-én a Refraction, Trendkillerz és a Melophobia zenekarok underground népszerűsítő koncertje az izsáki ZÖREY klubban.
  -Hirdetés-

  REFRACTION zenekar egy modern metál banda, amely 2007-ben alakult. A számok a zenekari tagok különböző zenei ízlésének egy modern műfajba történő integrációja, amelyben egy rock gitárszóló éppúgy előfordulhat, mint egy szigorú “ipari” riff vagy groove-os Djenty. Az ének témákban a tiszta hangképzés dominál, de megjelennek, effektezett hangzások, rap elemek és durva hörgések is. A dalszövegek a science fiction postapokaliptikus világába kalauzolják a hallgató füleket.

  TRENDKILLERZ zenekar 2007 őszén alakult Kecskeméten. 2010-ben megjelent az első albumunk Orosz rulett, a második 2015 tavaszán Nem adom fel címmel. Számos klipjük szerepelt a Kecskeméti Televízió műsorán és mutattak be a Gong Rádióban. 2022 nyarától új felállásban lépnek fel, műsorukban ismert rock slágerek hallhatók, többek között Twisted Sister, AC/DC, Judas Priest továbbá magyar rockdalok.

  MELOPHOBIA zenekar 2021 augusztusában alakult pár barát elhatározásából. Zeneileg, modern elemekkel vegyített metal, tiszta énekkel, mély hörgéssel és angol szövegekkel. Jelenleg folynak a stúdiómunkálatok a hamarosan megjelenő Lightbringer albumon, amely a zenekar első nagylemezeként fog debütálni.

  Kapunyitás: 19:00

  Koncert kezdete:

  20:00 REFRACTION

  21:20 TRENDKILLERZ

  23:00 MELOPHOBIA

  Belépőjegy: 1000 Ft (Csak a helyszínen váltható!)

  További infó a Facebook-on! 

  MEGOSZTÁS