GLORIOUS DAY – OÁZIS Csengődön

  Az esemény ideje: 2022. október 2. 15:00 - 21:00
  Helyszín: Csengőd, Dózsa György utca

  2022-ben is GLORIOUS DAY, ezúttal rendhagyó módon szabadtéren! 
  Idén a Csengődi Falunapok záróeseményeként várunk mindenkit egy nagy közös dicsőítésre, ahol feltöltődhetünk, akár egy oázisban. 
  Akikkel együtt dicsőíthetünk:
  • OLÁH GERGŐ – Az X-FAKTOR harmadik szériájának győztese, Szikra-díjas énekes, hitét büszkén vállaló, boldog családapa, aki még a farmot is megjárta, VIP módra! Zenekarával együtt felrobbantják a GD színpadát, és emlékeztetnek minket arra, hogy törjünk ki a csendből!
  • HELLINGER ANDRÁS és a GOLGOTA WORSHIP – A Golgota Budapest dicsőítésvezetője és annak dicsőítő zenekara együtt vezetnek minket a Szentek Szentjébe!
  • BOLYKI GYÖRGY – A “Szikra Projekt” igazgatója, zenész és producer, a Bolyki Brothers oszlopos tagja, és az OÁZIS igei tanítója.
  • KÖLYÖK PLACC – Egy gyermekrendezvény, ahol kivételesen a szülők vannak a megőrzőben és a gyerekeké a főszerep! A 6-12 év közötti gyerekeknek szóló programok között lesz gyerekkoncert a Kölyök Placc saját dalaival vendégénekessel, kalandos csapatjátékok, dramatizált jelenetek, interaktív játékok, rengeteg móka és izgalom, és a legfontosabb, üzenet a gyerekeknek: Értékes vagy!
  • ENY’S GARDEN – A GD színpad visszatérői, a környék dicsőítőinek legjobbjai!
  A nagyszínpad mellett pedig különböző programokkal várunk titeket, lesz gyereksarok, felfrissíthetitek a ruhatárotokat a REDEEMED termékeivel, illetve keresztény könyvekkel is szemezhettek a Fire Media jóvoltából. 
   
  Találkozzunk és ünnepeljünk együtt OKTÓBER 2-án! 
   
  További információk:
  Facebook: www.facebook.com/gdcsengod/
  YouTube: Glorious Day [Official]
  Instagram: @gloriousday_official
  Email: gloriousdayofficial@gmail.com
  Telefon: 06-20-886-1600
   
  -Hirdetés-
  MEGOSZTÁS