Intenzív Kezdő Henna & Jagua Nomád Alkotótábor és Művésztelep

  Az esemény ideje: 2024. július 12. 08:00 - 15:00
  Helyszín: Soltvadkert

  Érdeklődsz a hennafestés iránt? Elvarázsolnak a tradicionális indiai hennaminták? Ugyanakkor vonzanak a tribal/törzsi jellegűek vagy a szakrális geometria is? Szeretnél bepillantást nyerni az egzotikus Dél-Amerika autentikus mintavilágába? Szívesen megtanulnád a mahagónibarna hennát és a kékesfekete jaguát is?
  Akkor most 3 nap alatt kényelmesen és stabilan elsajátíthatod mindkettő alapjait, a tábor végére pedig tanúsítványokat is szerezhetsz róluk. Tarts velünk ezen a Magyarországon teljesen egyedülálló, Intenzív Kezdő Henna & Jagua Nomád Alkotótábor és Művésztelepen!
   
  Mire számíthatsz?
  Egy laza mezítlábas hippi alkotótáborra! Egy kis kulturális időutazással, spirituális jellegű töltődéssel, tartalmas közösségi kikapcsolódással, intenzív új élményekkel, esténként beszélgetős ropogó tábortűzzel, no és egy kis nyaralással is tarkítva. Hatalmas nyárfáink és platánjaink hűs árnyéka alatt kint alkotunk egész nap. De lehetőség van a napozó- és függőágyakban chillezni és a kinti hordós zuhanyzóból felfrissíteni is magad. Vagy ha úgy tartja kedved, elmehetsz csobbanni egyet a közeli tóban is.
   
  Szakmailag a 3 napos alkotótábor végére olyan átfogó képet és stabil alapokat kapsz mindkét testfestő növényről és a hennatechnikáról, amivel már te magad is bátran elindulhatsz. Magyarországon elérhető legmagasabb minőségű, 100% tisztaságú és garantáltan bevizsgált növényi alapanyagokkal dolgozunk. Többek között megismerheted az igen eltérő tradicionális alapstílusokat a világ különböző régióiban. Megtanulhatsz valódi indiai hennapasztát és kiváló állagú jaguagélt keverni. Elsajátíthatod a hennatölcsér készítését, amikbe majd érlelt testfestéket szűrünk és töltünk. A mintavilág ismertetését a legtöbbet használt alapmotívumokon keresztül adom át neked. Megosztom veled, hogyan tartsd a mintádat szép sötéten és tartósan. A minták tartóssága 1-2 hét. Mit tehetsz és mitől tartózkodj, ha jaguát viselsz. És még megannyi olyan kulcsfontosságú trükköt és fogást, amire korábban nem is gondoltál volna. A gyakorlásra és a meditatív festésre pedig bőven lesz időnk. Rajzos előképzettség nem feltétel, a tábor teljesen kezdőknek szól.
   
  Munkafolyamatok:
  elméleti alapozás és vetítés prezentáción / hennapaszta és jaguagél keverése és szűrése / hennatölcsér készítés és betöltés / alapmotívumok megismerése / minták felvitele papírra és bőrre / majd sok-sok gyakorlás és festés magadra és a társaidra.
   
  Szükséges anyagok: minden felhasználásra kerülő eszköz és alapanyag biztosítva lesz számodra. Az alkotótábor díja magában foglalja az anyagok költségét, két 15 g-os hennatölcsért és egy 15 g-os jaguatölcsért, egy gyakorló mintafüzetet, összesen 8.100 Ft értékben. Hennafestő művész szakember folyamatos jelenlétét, iránymutatását. A tábor végén lehetőséged lesz a Prémium*** minőségű alapanyagokból vásárolni is a helyszínen.
   
  Tartja: Nagy Niki hennista, kortárs hennafestő művész, body artist
  Tanúsítvány: a táborban való személyes részvételedről és a tanfolyami anyag sikeres elvégzéséről névre szóló, A/4-es méretű nyomtatott tanúsítványt kapsz. A hennáról és a jaguáról is egyaránt.
   
  Részvétel a táborban: 74.900 Ft
   
  Regisztráció 20.000 Ft előleg befizetésével lehetséges.
  A jelentkezőket egy privát csoportba fogom behívni.
  Jelentkezni és érdeklődni üzenetben, a +3630/2295055 telefonszámon vagy a nagyniki3000@gmail.com emailen tudtok.
   
  IDŐPONT: 2024. júli. 12-14. (csüt. estétől – vas. délután)
  IDŐTARTAM: 3 egész nap és 3 éj, szállással és teljes ellátással
  HELYSZÍN: Soltvadkert, 100 méterre a Vadkerti-tó
  SZÁLLÁS: faház (tiszta ágyneművel) vagy sátor (matrac és hálózsák)
  ELLÁTÁS: vega reggeli-ebéd-vacsora, kávé-tea-víz
  ÉLETKOR: alapvetően felnőtt tábor. Korkedvezmény min. 13 éves kortól és szertettel várunk anya-lánya jelentkezőket és férfiakat is.
  NEHÉZSÉGI FOK: 4/ 5
   
  Bármilyen további felmerülő kérdés esetén szívesen segítek. Érdeklődj bizalommal!
  Nagy szeretettel várunk kreatív-művészi-alkotótáborunkba Soltvadkerten.
  Hennára és jaguára fel!
  Niki
  -Hirdetés-
  MEGOSZTÁS