Nyitott Könyv Klub

  Az esemény ideje: 2024. június 28. 17:00 - 19:00
  Helyszín: Petőfi Sándor Városi Könyvtár - 6200 Kiskőrös, Petőfi tér 4/b.

  -Hirdetés-

  Kedves Olvasóink!
  A Kiskőrösi Irodalmi Társaság és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár ismételten Nyitott Könyv Klubba várja az érdeklődőket! Június havi klubunk ajánlott könyve: Clara Bensen: Poggyász nélkül. Azoknak az olvasóinknak is jó szívvel ajánljuk a programot, akik esetleg nem olvasták a könyvet.
  .
  Clara Bensen: Poggyász nélkül

  Egy ruha, három hét, nyolc ország – nulla poggyász

  A fiatal felnőttkori magába zuhanásból épphogy felépült Clara Bensen úgy dönt, hogy az egyik online párkeresőn való regisztrálással teszteli visszatérését az életbe. Az álmában sem jutott eszébe, hogy a konvenciók felrúgásáról elhíresült, rendkívül energikus egyetemi professzorral, Jeffel fog megismerkedni. Még szinte egymás vezetéknevét sem tudják, máris megállapodnak, hogy belevágnak egy nyolc országot érintő, háromhetes, kockázatos kísérleti utazásba. Hogy mi ebben a turpisság? Az, hogy mindezt szállodai foglalás, terv, és ami a pláne, poggyász nélkül teszik.

  Clara sztorija a kalandorokat és az otthon ülőket egyaránt meg fogja érinteni – egyszerre szerelmi történet, úti beszámoló és ragyogó modern megközelítése az ősrégi kérdésnek: honnan vegyük a bátorságot, hogy felfedezzük a komfortzónánkon túli világot? Lehet valakit szeretni címkék és elkötelezettségek kényszere nélkül? Valóban lehetséges hátrahagyni a poggyászunkat?

  MEGOSZTÁS