Nyári tábor a Tarkabarka Játszóházban

A Tarkabarka Játszóház a megszokott minőségben,változatos programot kínálva az ovis és kisiskolás korosztálynak,öt táborral készült a nyárra.

-Hirdetés-

Az “Egyszer volt,hol nem volt” mesetáborral nyitotta a nyarat.Itt minden nap egy-egy mese feldolgozására,bábozásra és hozzá kapcsolódó kézműves foglalkozásra került sor. Lovaskocsival kirándultak a Szőllősi tanyára, ahol lovagoltak és állatokat simogattak.

A kukta tanoda újdonságnak számít és nagyon népszerű,hiszen a tavalyi pályázati lehetőség keretében a technikai hátteret sikerült biztosítani.Itt a gyerekek megismerkedhettek a konyhaművészet alapjaival.Megtanultak szépen teríteni, szalvétát hajtogatni,raffaello golyót készíteni.Pizzát,házi kenyeret és gofrit is sütöttek.Az egészséges életmód a tábor gerincét alkotta,hiszen daraboltak gyümölcssalátát és jeges gyümölcsös limonádéval hűtötték magukat a forróságban a kis táborozók.A hozzávalókat a piacon közösen vásárolták.

A Tarkabarka Játszóháznak idén nyáron még három tábora lesz.

A western kézműves tábor,ahol lovas témakörben alkothatnak,agyagozhatnak,fazekas korongon dolgozhatnak.Természetesen lovagolni is fognak.A programok sorát pedig a kezdő és haladó görkorcsolya táborral zárják,melyet a Hockey Club Kiskőrös együttműködésével bonyolítanak le a jégkorongpályán.Ide a sportos gyerekeket várják.

Reméljük,minél több gyerek fog részt venni ezeken a programokon,amik augusztus elejéig tartanak.

MEGOSZTÁS