Gyerektáborok lovas és görkorcsolya témában

A nyáron a Tarkabarka Játszóház a húsz kis bölcsis folyamatos ellátása mellett programot biztosított az óvodás és kisiskolás korosztálynak is. Tizennégy éve szervezik napközis nyári táboraikat, mellyel szeretnék segíteni a dolgozó szülőket gyermekük vakáción töltött idejének megszervezésében.

-Hirdetés-

A Játszóház szemlélete szerint az idén is igényesen felépített változatos tematikával szervezett, magas színvonalú táborokkal várták az 5- 12 éves gyermekeket. Újdonságként az idén a kézműves tábort külső helyszínnel tették változatosabbá. A lovas alkotótábor, azaz a „western hét” élménydús programokat tartogatott a fiatalok számára. A résztvevők minden nap érdekes kézműves technikákat használtak lovas témakörben. Mivel a tábor a lovak és a western világáról szólt, így a héten többször lovas kocsikáztak ki a Szöllősi tanyára. Itt lehetett lovagolni, állatokat simogatni. A nagy nyári melegben a programok elmaradhatatlan része volt a strandolás és egy fagyizás is. A sok élmény és alkotások mellett a gyermekek a témához illően egy cowboy kalapot és kendőt vihettek haza emlékbe.

A görkori tábort 10 éve szervezi Harangozóné Zsóka és Szekeres Csilla közös konstrukcióban. Hiszen a Játszóház biztosítja a gyermekek étkeztetését, szabadidejének izgalmas eltöltését, egyszóval a hátteret, míg a HC Kiskőrös a szakmai oktatást és a koripályát biztosítja. A kiváló együttműködés eredményeként minden évben sok gyermek tanul meg görkorizni illetve csiszolja a már meglévő tudását. Ezen a héten garantált a sportolás, strandolás, fagyizás és pihenésül az önfeledt játék a Játszóházban.

MEGOSZTÁS