Idősek napi rendezvény volt Kiskőrösön

Kiskőrös Önkormányzata, a város minden évben fontosnak tartja, hogy megemlékezzen időseiről.

-Hirdetés-

Az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény munkatársainak szervezésében Dr. Kállainé Major Marina vezetésével 2016. október 21-én 14 órai kezdettel az Idősek Napja alkalmából Ünnepséget rendeztek a Petőfi Sándor Művelődési Központban.

A résztvevőket érkezéskor egy szál virággal köszöntötték, és a műsort egy „szeretet – vendégséggel” zárták.

A műsort, Kiskőrös Város polgármestere, Domonyi László nyitotta meg ünnepi beszédével. Supka Éva, aki az esti rendezvény moderátora volt, a meghívottak kérésére elszavalta Óbecsey István “Szeressétek az öregeket” című versét.
Több mint 1 órás szórakoztató programmal kedveskedtek a résztvevőknek.

Felléptek többek között a KEVI Petőfi Sándor Gimnáziumának tanulói, volt latin-amerikai tánc (klasszikus bécsi- és angolkeringő, cha-cha-cha, jive), volt verselés (Bory Jenőtől és stílusosan Petőfi Sándortól),  elhangzott egy Cserháti Zsuzsa dal, egy hegedűjáték, egy tanmese A férfiról, aki megirigyelte az otthonülő nőket, és legvégül Kothencz Lajos is köszöntötte a résztvevőket mintegy 20 perces zenei előadásával.

Nem maradt el a köszöntése a város 2 legidősebb polgárának sem, akik személyesen sajnos nem vehettek részt az Ünnepségen.

A Vira.hu dolgozói is tisztelettel, és  szeretettel kívánnak nagyon jó egészséget, és hosszú boldog életet kedves időseinknek.

MEGOSZTÁS