A HC Kiskőrös otthonában reggel 9-kor kezdődtek és délután 3-ig tartottak a mérkőzések a HC Kiskőrös, a HK Spartak, a Hatvani Gigászok, a KMH, a Dunaújvárosi Acélbikák, a HK Partizánok fiai és a Girls’ Szerbia lányai között.
 
9
 
A szülőkből, barátokból és érdeklődőkből verbuválódott szurkoló közönség egy része a pálya mellől, egy része pedig a büféablakból izgulta végig a meccseket, melyekről a kiskőrösi főedző Zoran Jaramazovic is elismeréssel nyilatkozott.
- A torna sikeres volt, igen szép számban összejöttünk és szép hokit láthattunk.
Bár rengeteg munka vár még ránk, de jó hír, hogy a gyerekeinken már az elmúlt két hónap felkészülése is tisztán látszik. Ügyesebbek, jobban koncentrálnak, jobban együtt játszanak. Jó látni a fejlődésüket – mondta Zoran Jaramazovic. Sico hozzátette az U10-es csapatnak ez volt az első tornája, de idén még legalább négy lesz. Már most meghívást kaptak Belgrádba, Szabadkára és Újvidékre. Addig még jó néhány edzés vár a tízévesekre. 
- A vendég csapatok közül a HK Spartak voltak a legerősebbek, de ez nem is csoda – tette hozzá Sico kaján mosollyal az arcán, hiszen az előző szezonban még ő volt az edzőjük.
 
14
 
 
Október 29-én a HC Kiskőrös U16-os gárdája is játszott a budapesti kis stadionban a Mac Budapest ellen. Ugyan vereséget szenvedtek, de kiemelendő a HC Kiskőrös kapusának munkája, aki összesen 85 lövést kapott a kapura, melynek 85 százalékát megfogta. – Kiemelném Hajas Bálint, Kothencz Máté, Kolozsvári Gábor, Sirok Márk és Janicsek Tamás teljesítményét, akik mellett, természetesen mindenki küzdelemért dicséret jár, hiszen az ellenfél csapatában több „A”-kategóriás játékost véltünk felfedezni – mondta Szekeres Károly klubelnök.
 
16
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS