Szombaton a Bács – Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában a Bajai LSE a Kiskőrösi LC-t fogadta a Vasváriban. A találkozó tapogatózó játékkal kezdődött, majd Nagy Előd szerzett gólt, amit a játékvezető lesállás miatt érvénytelenített. A 27. percben aztán már nem volt mese, Hernády Márk kiugratása után Nagy Előd egy csellel becsapta védőjét, majd jobbal a kapuba gurított. 1-0

-Hirdetés-

260600_bajai_lse_kiskorosi_lc

Válaszként a 37.percben Csengő Tamás hibáját követően Szentgyörgyi Ákos szerzett gólt, amit szintén les miatt nem adtak meg, amit a vendégek igencsak vitattak. Rá fél percre azonban ismét a bajai hálóban táncolt a labda. egy kiugratást követően Cebei Gergő emelt Mucsi felett a hálóba, így szünetre 1-1-el vonultak a csapatok.

260604_bajai_lse_kiskorosi_lc

A második félidő 63. percében a hazaiak kapusa Mucsi jött ki egy labdára, és fel is szedte Szentgyörgyi Ákos elől, de olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy a a csatár sípcsontja és szárkapocscsontja is eltörött. A játék bő negyed óráig állt, a játékost mentővel vitték a bajai kórházba, ahol azóta meg is műtötték.

260608_szentgyorgyi_akos_serulese

 

Forrás: Bacskiskunfoci.hu
Képek: rangado

MEGOSZTÁS