Kleopátra csábító táncára még Tutanhamon is felkelt sírjából, hogy együtt a szolgasereggel szórakoztassák a Harangvirág Evangélikus Óvoda, szülők-nevelők báljának vendégeit.

-Hirdetés-

Az idei főműsor, ami az Egyiptomi Éjszaka jegyében került megrendezésre, olyan elsöprő sikert aratott, hogy a közönség ismétlésre tapsolta vissza az „egyiptomi” táncsereget.

A szülők és nevelők több este lelkesen és kitartóan készültek a műsorra, ami ebben az évben is fergetegesre sikeredett.Az idei bál is a Szarvas Fogadóban került megrendezésre november 12-én, 18 órai kezdettel. A vendégvárást követően, az ízletes vacsora elfogyasztása után kezdődött a műsor, melyet a tombola-sorsolás követett, ezután kezdetét vehette az igazi mulatozás. A számos szülői felajánlásnak köszönhetően sok értékes tárgynyeremény talált gazdára.

img_2942

A zenéről a hátsó teremben Tasi Tamás és Kiss Gyöngyi gondoskodott,az első teremben pedig a fiatalabb korosztálynak szólt a zene Dj SAUL-al. Mindenki jól érezte magát, az este jó hangulatban telt.Reméljük a bál sikere azoknak is meghozza a kedvét a jövőbeli bálozáshoz, akik most nem tudtak részt venni.

-LA-

MEGOSZTÁS