Kiskőrösi jégkorong: megint nagyok voltak a kicsik

Főlényes győzelmekkel zárta a szegedi jégkorong tornát a HC Kiskőrös U10-es csapata.

A szegedi műjégen játszott november 12-én a HC Kiskőrös U10-es korosztálya a Szigeti Bikák, a Debreceni Hockey Club, a HK Spartak és a Tisza Volán SC ellen. Ebben a korosztályban és kategóriában ugyan nem számolható hivatalos eredmény, mégis érdemes kiemelni a kiskőrösi srácok játékát, már csak azért is, mert pusztán a Szabadkától szenvedtek egy gólos vereséget, a többiek felett főlényes győzelmet arattak, majd sok tapasztalattal, oklevéllel, nyakukban éremmel és az abszolút indokolt jókedvvel térhettek haza a Tisza-parti városból.
img_3444
– Én is nagyon büszke vagyok a csapatra, a befektetett munkájukra, ahogyan főedzőnk Sico, azaz Zoran Jaramazovic is, aki korábban a Spartáknál és a Szegednél is edzősködött, most pedig a HC Kiskőrös gárdájával fogadta a gratulációkat – adta hírül Szekeres Károly, a kiskunsági klub elnöke.
 
Tőle azt is megtudtuk, hogy a kőrösi U16-os csapat is játszott a hétvégén. Ők a Kanadai-Magyar Hokiklubhoz látogattak Budapestre. – Nem hagyható szó nélkül, hogy mivel még egy korábbi mérkőzésünk alkalmával, tévesen játékvezetői két meccses eltiltást kapott az egyik játékosunk Krecs Sándor, így a létszámunk megcsappant. Részben ennek köszönhető, hogy jó játékkal ugyan, de alul maradtunk a kanadai-magyarokkal szemben. A nagybázisú klubbal szemben 6-3-as vereséget szenvedve itt tartunk jelenleg, az alapszakasz második mérkőzésén túl – tette hozzá az elnök. Aki azt is elárulta: a november 19-i hétvégén a még nagyobb múltú Újpest csapatához látogatnak.
 
Szöveg: Szűcs Brigitta
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS