Negyedik alkalommal került megrendezésre az Országos EGYMI Egyesület és a Játékkal a Tudásért Alapítvány országos „Ki mit tud?” verseny Kiskőrösön, melyet a Kiskőrösi EGYMI dolgozói szerveztek és bonyolítottak le. A Kiskőrösön megrendezett országos döntőt hat regionális verseny előzte meg. A rendezvényen közel 600 fő vett részt, amely nagyszerű lehetőséget biztosít a sajátos nevelési igényű tanulók számára tehetségük megcsillantására.

-Hirdetés-

Nagyon sok tehetséges gyermek mutatta meg 2016. november 11-én tudását és erősségét különböző kulturális területeken, gyönyörűen szavaltak, ügyesen táncoltak, szépen játszottak hangszereken, szépen énekeltek és remek színdarab illetve bábelőadást tekinthettünk meg.

A verseny négy különböző helyszínen zajlott, négy kategóriában: ének-zene; tánc; színdarab-bábelőadás; vers-mese és rajz.

A rendezvény résztvevőit Vágó Ferencné a Kiskőrösi Tankerület vezetője köszöntötte, ezt követően Harangozóné Balogh Zsóka önkormányzati képviselő nyitotta meg a versenyt.

A színdarab-bábelőadás kategóriájában, kivétel nélkül minden produkció kiemelkedően jó volt, így a zsűritagok nem tudtak rangsort felállítani, minden résztvevő csoport I. helyezést ért el kivétel nélkül.

Sok produkcióban pedagógus, gyermek közösen lépett föl. Az együtt szereplés emelte a produkciók értékét. 

-LA-

 

MEGOSZTÁS