November 18-án Soltvadkerten adták elő a méltán híres “A muzsika hangja” című darabot, amely nagy sikert aratott.

-Hirdetés-

Galántai Hilda a helyi Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Szabadidő Központ igazgatója nyilatkozott az eseményről:

“Nagy készülődés előzte meg az Advent előtti utolsó hétvégén rendezett színházi előadást Soltvadkerten. Már több hónappal ezelőtt a Múzsák Társulat vezetőjével Tövispataki Beátával egyeztettünk, hogy ebben az évben társulata ellátogat kis városunkba, melyre november 19-én szombaton került sor a művelődési házban. Mivel intézményünkben a színpad adottságai miatt nem tudunk bármilyen előadást megtartani, így mindig nehéz olyan darabot találni, mely megvalósulhat. 

Több mint száz vendég örömére „A muzsika hangja” című nagy sikerű musical és a Múzsák Társulat bemutatkozhatott Soltvadkerten, mely úgy gondolom méltón képviselte a kultúrát, az értéket, melyért nézőközönségünk ezen az estén ellátogatott hozzánk. Az előadás két felvonása végén „megrendeléseket” kaptunk a következő darabra, hiszen többen ezekkel a mondatokkal hagyták el az intézményt: „Nagyon jó volt!”, „Köszönjük!”, „Legyen még!”…

Itt szeretném megköszönni kollégáimnak és mindenkinek a munkáját, aki segített abban, hogy minél több emberhez eljusson a rendezvény híre, valamint mindazoknak, akik eljöttek és közönségként nézték, illetve hallgatták végig az előadást.”

Fotó: Bíró Róbert

 

MEGOSZTÁS