A Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Kőrös-Körül Nők Egyesületének szervezésében találkozhattak Sándor Anikóval december 12-én este 17 órakor a Zsinagógában az érdeklődők.

-Hirdetés-

Az est apropóját az adta, hogy nemrégiben jelent meg a népszerű szerző kilencedik kötete, Tévúton címmel.

Legelső kötete a Szent Jakab út, az El Camino-s zarándoklatának élményeit mesélte el. Az út, ami hazavisz… Fizikai és belső út egyben, ahol lépten-nyomon megtörténik a csoda, ahol spirituális élményekben gazdagodhat a gyalogló, ahol azt kapja mindenki, amire szüksége van. A hallgatóság talán ezekre az élményekre volt leginkább kíváncsi.

Sándor Anikó beszélt néhány mondatban a többi könyvéről is: a Buenos Airesben töltött négy hónapját elmesélő Pillangó a vállamon című könyvről, vagy az indiai kalandjáról szóló Zuhanó repülésről. A többiről is, szépen sorjában: Magyar Camino, Házasságsirató, Buen Camino, Az ajándék, és az Én igen nagy vétkem.

Ezek a könyvek az önsegítő könyvek közé tartoznak, amelyek manapság rendkívül kedveltek az olvasók körében, nyilván nem véletlenül.

A könyvtár olvasói a felnőtt színező Buen Camino-n kívül valamennyi könyvet kikölcsönözhetik a könyvtárból.

Az estre szóló meghívást meglepően sokan elfogadták, Advent idejéhez méltó, szép programon vehettek/vehettünk részt mindannyian.

Köszönet érte a szervezőknek.

Szöveg: Turán Istvánné, Petőfi Sándor Városi Könyvtár

Fotók: Kökény Johanna

MEGOSZTÁS