Kiskőrös Város Önkormányzata és a Képviselő-testület Művelődési, Közoktatási és Sport Bizottsága rendezte meg tegnap a Nyugdíjas Közszolgálati Dolgozók Karácsonyi Ünnepségét a Kiskőrösi Evangélikus Középiskola Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében.

-Hirdetés-

Harangozóné Balogh Zsóka képviselő konferálta az eseményt, amelyen műsort a kiskőrösi nevelési, oktatási intézmények gyermekei, tanulói adták.

A műsor a következő volt:

Nyitásként a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola műsorát láthatták a megjelentek.
Händel: Vízizene című művét adta elő Maska Alexa és Szabó Balázs trombitán, akiket Gmoser István készített fel.
Utána egy Karácsonyi dal következett Viktor Jázmin, Pszota Kitti és Lukács Kata előadásában klarinéton. Felkészítő tanáruk Markóné Csányi Gabriella volt.

Ezt követően a Kiskőrösi Óvodák Mohácsi úti Tagóvodájának óvodásai örvendeztették meg a közönséget egy táncos-mese előadással.

A Kiskőrösi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény is készült műsorral: az intézmény második osztályos tanulóai mutatták be Karácsonyi gyertyás táncukat amelyeket Bódog Erika és Kancsár Andrea tanított be.
Az ötödik osztályos Rácz János pedig verset szavalt, amelyre Rákóczi Rita készítette fel.

A Bem József Általános Iskola 4.a osztályos tanulói “Szeretet nélkül nincs karácsony” című előadására pedig az osztályfőnökük, Turóczyné Rajna Dóra osztályfőnök készítette fel.

Záróműsorként a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Wattay Szakképző Iskola 10.b osztályos tanulója, Opauszki László német népdalt énekelt. Felkészítő pedagógus Farkasné Szabolcsi Ildikó volt.

A műsorok után az alpolgármester, Pohankovics András mondta el ünnepi gondolatait.

Az ünnepséget Farkas Judit intézmény-üzemeltetési referens szervezte meg.

Fotó: Kökény Johanna

MEGOSZTÁS