Klasszikus zenei koncert Kiskőrösön

A „SZÓ-LA-M” Alapfokú Művészeti Iskola 2017. január 7-én, szombaton 16 órakor ismét megnyitja kapuit a klasszikus zene iránt érdeklődőknek. Az est folyamán olyan volt növendékeik lépnek színpadra, akik  jelenleg zeneművészeti szakközépiskolában magas szinten művelik tudásukat. Többek között fellépnek a Kecskeméti Kodály Zoltán Zeneművészeti Gimnázium és Szakközépiskola növendékei; Király Csaba hegedű, Sípos Bíbor Klára és Varga Viktor zongora játékát csodálhatja közönség.
Azonban a Virtuózok című tehetségkutató műsorból méltán megismert tanárnő, Kothencz Melinda tanítványa is szívesen vállalta a felkérést. Udvarhelyi Milla a Pécsi Művészeti Szakközépiskola oboa szakos diákja, Malcolm Arnold különleges darabját hozza el nekünk.

-Hirdetés-

A hangszerekben és stílusában színes koncertről a trombitaszó sem hiányozhat, így Kőházi Attila bravúros játéka is felcsendül a szép alkalmon, aki a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója.

Egészen átfogó komolyzenei koncertélményre számíthatnak, hiszen Johann Sebastian Bach, Georg Philipp Telemann és Joseph Haydn mellett két magyar zeneszerző, Liszt Ferenc és Kodály Zoltán műveiben is gyönyörködhetnek.

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

MEGOSZTÁS