Decemberben a Soltvadkerti TE birkózók igazán jól érezhették magukat, hiszen az egyesület vezetői és támogaóti mindent megtettek azért, hogy a hideg decemberben is legyen motivációja az ifjú tehetségeknek.

-Hirdetés-

A Mikulás természetesen náluk is járt, és csomagjaival lepte meg a gyerkőcöket.

A Mikulás csomagnak mindenki nagyon örült

A két ünnep között is volt ám meglepetés, hiszen az egyesület egyik támogatója, Nagy Tamás és felesége jóvoltából egy közös mozizáson vehettek részt a gyerekek, akik a pattogatott kukoricát és a kólát is megkapták a mozizás élményének fokozásához.

A mozit már nagyon várták….

Szilveszter napján szülő-gyerek sorversenyt rendeztek a teremben, ahol kacagások közepette telt az idő. Az óév búcsúztatásához illően pedig megjelentek az asztalon az ilyenkor hagyományos ételek is: virsli, szendvics, gyerek pezsgő illetve ment a zene, a játszás és némi ajándékot is kaptak a fiatal birkózók.

Pezsgővel ünnepelték a 2016-os sikereiket

Bár sok jó élménnyel gazdagodtak az ifjú titánok decemberben, sajnos egy szomorú esemény is beárnyékolta az örömüket. Filus Sándor edző – aki a Mikulás ünnepségen még jelen volt –  Karácsony előtt itt hagyta a földi létet. Rá ezúton is szeretettel emlékeznek.

A Soltvadkerti TE csapatának 2016.évi sikereiről hamarosan olvashatják összefoglaló cikkünket, a Vira Magazin oldalán.

MEGOSZTÁS