Második alkalommal rendezték meg 2017. január 28-án az izsáki Városi Sportcsarnokban a GEDEON BIRTOK KUPA teremlabdarúgó tornát, a sportbaráti kapcsolatok, valamint a téli, felkészülési időszakhoz kapcsolódó sportolási lehetőség biztosítása céljából. Tóth József és Gréczi Gábor szervezők sajnálkozva jelezték, hogy a sportcsarnok foglaltsága miatt, az idén csak egynapos tornát sikerült megrendezni nyolc csapat részvételével.

-Hirdetés-

Bornemissza Norbert játékvezető bíráskodása mellett, jó iramú, sportszerű, és esetenként igen izgalmas mérkőzéseket vívtak a csapatok. A két négycsapatos csoport körmérkőzéseit követően, helyosztókon döntötték el a végső sorrendet: 1. Csengőd; 2. Orgovány; 3. Fülöpháza; 4. Szabadszállás; 5. Kaskantyú; 6. Izsák ifi; 7. Izsák; 8. Ágasegyháza.

A díjkiosztón minden csapat kapott valamilyen kupát a tornán történő részvételéért. emlékéül. Az első három helyezett díszesebb kupája mellé Müller Tamás a Gedeon Birtok Kft. nevében adott ajándékcsomagot. Különdíjat kapott a legjobb kapusként: Mószó Ferenc (Fülöpháza); a legtöbb gólt lövő játékosként: Baján Patrik (Izsák ifi.)

A teremtornán részvevő csapatot visszajelzési alapján, a szervezők úgy tervezik, jövőre is szeretnék megrendezni a tornát. Külön köszönet a támogatóknak, a névadó Gedeon Birtok Kft-nek, büfét is biztosító Vino étteremnek és a Városi Sportcsarnoknak.

 
 
Szöveg és fotó: Faragó Gábor
MEGOSZTÁS