Immáron tizenkilencedik alkalommal rendezte meg 2017. február 4-én a Katolikus Karitász izsáki csoportja a Karitász-bált a Vino étterem pincéjében, abból a célból, hogy a segítő, cselekvő szeretet eljuthasson az általuk támogatott emberekhez. A már hagyománnyá váló bál teljes bevételét a rászorulók segélyezésére használják fel.

A bálozókat Talapka István apát-plébános köszöntötte, majd Nagy Ferencné Szegedi Etelka, a Karitász csoport vezetője, a bál háziasszonya röviden beszámolt a szeretetszolgálat törekvéseiről és köszönte meg a jelenlévők segítő szándékát. A vacsorát egy vidám műsor, és a Sárfehér Néptánc Együttes bemutatója előzte meg. Utána pedig, a fiatalok nyitótáncát követően, szabadszállási Puskás zenekar hajnalig húzta a talpalávalót.

-Hirdetés-

A jótékonysági bál jelentős bevételét a tombolasorsolás képezi, amelyhez az idén is jelentős számú felajánlás érkezett, bizonyítva ezzel az emberek segítő szándékát.

A Karitász csoport köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik bármilyen módon támogatták a bál megrendezését. Isten áldása kísérje életük minden napját!

 
Szöveg és fotó: Faragó Gábor
 
MEGOSZTÁS