“Szülőföldemen”- Körős-Körül a Művészetért Egyesület kiállítás megnyitója

Tavaly nyáron (2016. július 18-24-ig) második alkalommal rendezte meg a Körős-Körül a Művészetért Egyesület a „Szülőföldemen” elnevezésű Alkotóhetet, melynek a SZÓ-LA-M Zeneiskola adott otthont.

-Hirdetés-

   2016-ban a festő szekciót Kunhegyesi Ferenc festőművész vezette, az egyedi grafikát Kutyifa Ágnes irányította, Babucsikné Zeikfalvy Anna grafikus pedig a sokszorosított grafika vezetője volt.

  

Résztvevők: elhunyt Patai Zsuzsanna, Németh Krisztián, Csontos Gizella, Darabos Dóra, Gunda Ildikó, Haskó Anikó, Judák Gergő, Aszódi Zita, Pásztor Máté. Az Egyesület részéről: Szmutka Katalin, Vlcskó János.

   Az alkotásokból készült kiállítás megnyitóján elsőként Soltiné Samu Zsuzsanna köszöntötte kedves szavakkal a kiállításra érkezőket, majd megköszönte Babucsikné Zeikfalvy Anna önzetlen odaadását az Egyesület életében. Ezt követően Anna néni személyesen fejezte ki nagyrabecsülését az alkotók felé és megköszönte színvonalas munkájukat. Különös tisztelettel emlékezett meg Patai Zsuzsannáról, aki igazán különleges alkotója volt a közösségnek.

 

A kiállítás megtekinthető a SZÓ-LA-M Zeneiskolában március 31-ig, hétfőtől péntekig 8:00-17:00 között.

Fotó: Némethné Herczeg Helga

MEGOSZTÁS