„Repüljünk együtt Párizsba utazás nélkül! Éljük át közösen a Nő sokszínűségét, mulassunk át együtt az éjszakát 2017. február 4-én a Szülők – Nevelők bálján!”

-Hirdetés-

Szólt a felhívás a soltvadkerti családoknak invitálva őket egy „párizsi helyszínre” a Városi Sportcsarnokba!

Udvarhelyi Attila Általános Iskolai igazgató nyitóbeszéde után Nagy-Parádi Tímea vette át a szót. 

Tímea elmondta, hogy szinte ahogy véget ért a tavalyi bál, már azon gondolkodtak, mi legyen a következő bál témája, így született meg bennük egy modern kori irányzat a Vintage, amellyel elhozták Párizst, valamint bemutatták nekünk a világ egyik legérdekesebb teremtményét a NŐt! Fájó szívvel, de rengeteg hálával búcsúztatta ballagó SZMK-s szülőket, akiknek egy kis aprósággal megemlékeztek a sok-sok éves munkájukról.

Leköszönő szülők: Galambosné Baka Andrea, Angyal Anett, Lipkáné Nyúl Szilvia, Matos Mónika, Végi – Holczimmer Ágota, Katzenbach Gáborné, és Füleki Ágnes.

A megnyitó után a vacsorát Pálinkás Attila és csapata, a Pálinkás Ízek háza készítette és szolgálta fel. A talpalávalót Kis Gyöngyi és Zenekara biztosította, amit közben kis megszakításra a „vadkerti élet meghatározó HÖLGYEI” táncos bemutatója szakított meg.

Az SZMK elnökség ezúton is szeretne köszönetet mondani Lehoczkiné Kardos Ginának, aki megtervezte, és a sok szorgos anyuka, pedagógus, valamint gyermek segítségével idevarázsolta Párizst. Hegedűs Dávid tánctanárnak a hölgyeknek megtanított táncért. A vállalkozók pénzbeli és tombola nyereménytárgyak formájában biztosított adományaiért, valamint a szülői adományokért! Kiemelten szeretnék megköszönni munkájukat: Sárköziné Vida Reninek, Bergmann Móninak, Hachboldné Tóth Erzsébetnek, Slezákné Gusztos Boginak, Weinhardt Editnek, és Ledniczky Viktóriának!

Az összegyűjtött adományt egyenlő arányban szétosztják a Soltvadkerti Általános Iskola osztályai között!

MEGOSZTÁS