Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola minden évben szervez farsangi mulatságot az iskolások számára. Az Alsós Farsangra 2017. február 9-én, a Felsős Farsangra február 10-én, a délutáni órákban került sor az Izsáki Sportcsarnokban. A Szülői Munkaközösség, a Diákönkormányzat és a pedagógusok közreműködésével a diákok lelkesen készültek a jelmezek és a jelenetek bemutatására. A zsűri nehéz helyzetben volt a produkciók értékelésénél, de azért minden fellépő kapott valamilyen jutalmat. A farsangi mulatságra a szülők által készített szendvicsek, sütemények és persze az elmaradhatatlan tombola bevétele a Szülői Munkaközösséghez és Diákönkormányzathoz került a további rendezvényekre.

Az alsó tagozaton minden osztály készült valamivel. Rengeteg ötletes egyéni jelmezt készítettek és nagy lelkesedéssel mutatták a jelmezes közös produkcióikat is. A bemutatók alatt igazi farsangi hangulat alakult ki és nem maradhatott el a tánc sem.

-Hirdetés-

A felső tagozatosoknál bár csak két egyéni jelmezes volt, de a közös produkcióikra már igazi díszleteket is készítettek. A jeleneteiket rengeteg humorral, eredeti ötlettel és vidám hangulatot teremetve adták elő. Persze nem maradhatott el a buli sem. Az egész sportcsarnokot betöltötte az „ötórai tea diszkó” magával ragadó lendülete.

 

Fotó: Huszta Anikó és Faragó Gábor
Szöveg: Faragó Gábor

 
MEGOSZTÁS