Tompeti és Barátai jótékonysági koncert Soltvadkerten

2017. február 12-én a kisgyerekek körében mostanában nagyon népszerű Tompeti és barátai adtak jótékonysági koncertet Soltvadkerten az általános iskola sportcsarnokjában.
A koncert bevételét  “Soltvadkerti gyerekek és rászorultak segítése” csoportnak ajánlották fel.

-Hirdetés-

Tompeti és barátai 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.
Tompeti és Barátai vidám műsora az egész családnak szól – gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek – egyszóval mindenkinek, aki szívesen bepillantana Tompeti varázslatos világába, és szeretne egy órácskára újra gyerek lenni.

 

 

Cseke-Kutasi Katalin szervező szavait olvashatják:

2017. január 6-án megalakítottam egy csoportot a Facebookon Soltvadkerti gyerekek és rászorulók néven, aminek ötletét a Windecker család adta. Nem tudtam, hogy ilyen beteg az Endre. Utána csak jöttek a kérések, segítsünk ennek-annak. Két hét alatt, ha lehet azt mondani, kinőttem magam. Gondoltam egyet és mivel kisfiam Imi négy éves óvodás, tudom, hogy Tompeti és Barátai őrület van a kicsik körében. Felhívtam őket és azonnal vállalták is a koncertet, de csupán három szabad időpontjuk volt. Ekkor derült ki számomra, hogy magánszemélyként sok mindent nem tehetek, nemcsak koncert ügyben, hanem adakozásban sem. Dr. Galántai Hildához a művelődési ház vezetőjéhez fordultam, akinek elmondtam, mit szeretnék, és azonnal fel is ajánlotta segítségét. Mindezek után Lehoczki Ferenc polgármester urat kerestem meg, aki szintén az ügy mellé állt, és felajánlotta a sportcsarnokot, színpadot, hangosítást. Voltak és vannak dolgok, amikkel nem nagyon értettem és értek egyet, de tudom minden rendben lesz. Időközben a sok segítőm közül tizenkét embert felkerestem, akik első szóra elfogadták megkeresésem, jelenleg a dokumentumokat várjuk vissza, hogy hivatalosan is megalakuljon az egyesületünk, melyet követően kimondhatjuk, hogy a Tündérkéz Jótékonysági Egyesület vagyunk. Ennek tagjai: Karó Csabáné Ildi, Ódorné Kocsis Karola Anna, Sámel László, Sámel Lászlóné Kata, Vinkóné Faddi Nikoletta, Császárné Vincze Andrea, Császár Attila, Olajos Ildikó, Lipkáné Nyúl Szilvia, Péczkáné Gillich Zita, Csende Karolina, Vas-Molnár Dóra és jómagam.

Célunk továbbra is a gyerekek, családok, idősek, rászorulók segítése, elsősorban Soltvadkerten, de tervezzük, hogy megyünk határon túlra is. Nyugodtan keressen bennünket bárki, és fordulhat bármelyikünkhöz, mert mi így egy kis család lettünk, úgy érzem már most, hogy itt barátságok is fognak születni. Tizenhárman hozunk mindenben döntést, nincs saját döntés. Megszeretnénk köszönni a már kapott sok segítséget: Soltvadkert Város Önkormányzatának, a soltvadkerti Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Szabadidő Központ dolgozóinak, a Városi Sportcsarnok dolgozóinak, Soltvadkert Város Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságának, Soltvadkerti Íjászoknak, Szeg Mihálynak, Horváth Istvánnak, a Frittmann Borászatnak, az Öregtó Vendéglőnek, az Adri ajándékboltnak, Medgyes Attilának, Bíró Róbertnek, Kovács Gyulának, Dr. Pozsgai Boglárkának, a Soltvadkerti TV-nek és mindenkinek, aki valamilyen formában támogatott. Külön köszönet a családoknak a sok jegy vásárlásért!

A Tompeti és Barátai koncert után, amikor vendégül láttuk Tompetit és Csillagszeműt, a korábban egyeztetett útiköltség térítést sem engedték téríteni, valamint meg is ígérték, hogy egy másik alkalommal is szívesen fellépnek Soltvadkerten.

MEGOSZTÁS