Életmódprogram indul Kiskőrösön, a Harmónia Egészségcentrum szervezésében

Rövidesen egy új életmód fejlesztési előadás és tréningsorozat indul a Harmónia Egészségcentrum szervezésében Kiskőrösön.

-Hirdetés-

Ha egészségről beszélünk, mára nem elég csak a fizikai jólétre gondolni, hanem meg kell érteni az anyagi egészség, lelki egészség, szociális egészség, szexuális egészség és a szellemi egység fogalmát, folyamatait is!  

 

 

 

 

 

 

Újévi fogadalmak, fogyókúrák, „most leszokom erről vagy arról, kibékülök a haragosommal, mától minden más lesz”, és sorolhatnánk számtalan félbe maradt változási folyamatot, meghiúsult fogadalmat, amely az embereket érinti!

Kudarcérzés, „nekem még ez se megy”, majd szép lassan magunk is elhisszük, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Beletörődünk, megpróbáljuk elfogadni a kudarcokat.

Időről időre felmerül a kérdés: miért kell ennek így lennie?

    Akik eddig így gondolkodtak, azoknak jó hírünk   van!

Nem kell, hogy továbbra is így legyen, mivel az életünk irányítása megtanulható. A teljes egészséghez elengedhetetlen a testi – lelki békesség, megelégedettség.  Ha nem működik az életedben a pozitív Facebook idézetek mantrázása, a pirulák sem tompítanak eléggé, kevés a gyógynövényes csodareceptek hatása, vagy nem elég jó a virtuális kapcsolatok minősége és valódi változást szeretnél, akkor tudd: „Az életed nem múlhat a szerencsén!”

 

 

 

 

 

 

Létrehoztunk egy speciális egészség tréninget, ami nem csak életmódváltásról szól, hanem a sikeres élet elengedhetetlen receptjét tartalmazza.

Akiknek ajánljuk a tanfolyamot:

  • ha mindig ugyanazok a problémák ismétlődnek az életedben
  • ha rendszeresen elakadsz az életed valamely területén (pénz, karrier, szerelem, kapcsolatok)
  • konfliktusaid vannak a munkahelyen, magánéletben
  • úgy érzed megértél a változásokra
  • az életed minden fontos területét jól akarod menedzselni
  • vissza akarod szerezni az irányítást
  • és valóban boldog, sikeres életet szeretnél élni.

Ezek a fejlesztési tréning modulok szorosan egymásra épülnek, és egyik következik a másikból, emiatt már az első modultól részt kell venni és nem lehet a már zajló tanfolyam közben becsatlakozni.

 

 

 

 

 

 

A tréning 2017. február 25-én indul, és négyhetente kerül sor az egymást követő modulok elsajátítására.

A tervezett 5 modul tartalmilag így áll össze:

  1. Sikerlépés:

Sikerorientáció: (hiedelem rendszer, hit világ, én kép, önismeret, önértékelés, valós motiváció, gondolatok érzések testi összefüggései)

Ezen a tréningen elsajátított ismeretek és módszerek mindennapos alkalmazásával képessé válsz a Téged körülvevő és a Benned létező világ tudatosabb megismerésére és megértésére. Önmagad és mások megértése lehetőséget teremthet körülményeidnek a Te akaratod szerinti megváltoztatására, vagy békés elfogadására. Mélyebben megismerheted a Benned működő erőket, energiákat és érzéseket, melyek új dimenziókban is használhatóvá válhatnak számodra. Mindehhez az kell, hogy önmagadhoz légy őszinte és nyitott. Legyen bátorságod meglátni Önmagad önmagadban és másokban.

  1. Sikerlépés:

Célkitűzés: (helymeghatározás – kiindulási pont, SWOT analízis, célok REMEK-be szabása, szokások iránya) Ezen a napon szintén sok „aha” élmény várható. Ha megérted, hogy pontos térkép és útiterv nélkül csak egy dodzsem vagy az élet vidámparkjában, sok minden a helyére kerül. Górcső alá vesszük az erősségeidet, gyengeségeidet, és ha világossá válik számodra milyen valós lehetőségeid vannak, szó szerint kinyílik a világ! Megérted a saját működésed, szokásaid csapdáját, és megtanulunk úgy célokat kitűzni, hogy azokat valóban el is tud érni.  Ezután, megérezheted Te is, hogy egy eredményesen működő ember pedig minden időben hatalmas vonzerővel hat másokra!

  1. Sikerlépés:

Fizikai egészség összetevői: (egészségügyi blokk, külső-belső környezeti hatások, mit, mikor, hogyan)

Az energikus, egészséges testben szeret a lélek lakni! Fontos nap lesz, mert a testedhez is megkapod a helyes használati utasítást. A szokásos egyél több zöldséget, mozogj többet, alud ki magad jó tanácsok helyet, megismerheted a legmodernebb egészségvédelem módszereit és eszközeit. Megtanulod, személyre szabottan rendeltetésszerűen használni és valóban táplálni a tested (hiszen csak így van rá garancia!), és végre egyértelmű lesz, hogy mi visz előre és mi hátráltat. Eddigre már

 tudni fogod hogyan hat egymásra a test-lélek-elme, és már kezd tisztulni a kép!

  1. Sikerlépés:

Kommunikációs tréning: (magaddal, másokkal, szóval és a nélkül)

Kakukktojásnak tűnhet ez a modul, de a sikeres, boldog, egészséges életed nagyban múlik a kapcsolataidon és, hogy hogyan bánsz másokkal. Számodra is egyre fontosabbá válik, a környezetedből érkező benyomások észlelése és értelmezése, illetve olyan benyomások keltése, melyek hatására a környezeted segít Téged a céljaid elérésében. A tanultak alkalmazásával elkerülheted a félreértéseket, és könnyebben érthetsz meg másokat. Már nem csak elmondani tudod a gondolataidat, hanem képes leszel olyan módon hatni az emberekre, hogy meg is tegyék azt, amit akarsz.

  1. Sikerlépés:

Kivitelezés-önszervezés: (cselekvési terv, gyakorlati kivitelezés, naptár, kontroll, naplózás)

Az Időm= Az Életem.

Mivel egyre tudatosabban alakítod az életed, ezért tökéletesen tisztában kell lenned e rövid mondat jelentőségével! Ennek tudatában úgy szervezd az életed, hogy annak minden lényeges területén eredményesen tevékenykedj. Családi élet, gyermeknevelés, karrier, önmegvalósítás, pénz, mindegyik fontos. Neked elég a saját életedért felelősséget vállalnod! Ebben a pillanatban van itt az ideje, hogy meg tedd, és jól tedd mindazt, amit tenni akarsz, és amit tenned kell! A mai napon fogsz tisztába kerülni azzal, hogy mit is akarsz elérni, mit is akarsz ezért tenni, és hogy úgy tedd, ahogy el is éred az általad vágyott eredményeket!

A tréningre 2017. február 22-ig van lehetősége jelentkeznie az érdeklődőknek, az alábbi elérhetőségeken:

http://egeszseggyar.hu/harm%C3%B3nia_%C3%A9letm%C3%B3dprogram.html

Hotel Imperial Gyógyszálló – Harmónia Egészségközpont

Kiskőrös, Erdőtelki út 21.

+36 70 4327 007, +36 78 411 365

 

 

 

 

MEGOSZTÁS