Az izsáki Városi Sportcsarnokban 2017. február 18-án került megrendezésre a VI. TOPA KUPA öregfiúk teremlabdarúgó torna, az egykori nagyszerű sportember Tóth Mihály ‘Topa’ (1954 -2006) tiszteletére, nyolc csapat részvételével. Az emléktorna nagyszerű lehetőséget ad az egykori játékostársak találkozására és sportolásra.

-Hirdetés-

Kávai János játékvezető és Németh József segítője bíráskodása mellett, igazi kupahangulatú mérkőzéseket vívtak a csapatok. A résztvevő nyolc csapat, oda-visszavágó kör-mérkőzéseken döntötték el a végső sorrendet: 1. Kunszállás; 2. Ballószög; 3. Örökifjak (Helvécia); 4. Topa Barátai (Izsák); 5. Kiskunlacháza; 6. Kiskunfélegyháza; 7. Szabadszállás; 8. Jakabszállás.

A díjakat Szabó József és Tóth József szervezők adták. Minden csapat kapott valamilyen kupát a tornán történő részvételéért, valamint a Birkás Bor és Pálinkaház erre az alkalomra felcímkézett borát. A 2014-ben, Tóth József által alapított vándorkupát, a kétszeres kupagyőztes Ballószögnek nem sikerült elnyerni, azt az idén Kunszállás vihette haza. Különdíjat kapott a legjobb kapusként: Koós Károly (Ballószög); a legtöbb gólt lövő játékosként: Seres János (Kiskunfélegyháza) 13 góllal; és a legjobb játékosként: Lapsánszki Tamás (Kunszállás).

Az emléktornát a közös focis emlékek felidézésétől vidám hangulatú közös vacsora zárta. Külön köszönet a további támogatóknak, a Beke és Beke 2000 Kft-nek, büfét is biztosító Vino étteremnek és a Városi Sportcsarnoknak.

Szöveg és fotó: Faragó Gábor

MEGOSZTÁS