Kiskőrös is képviselteti magát a TOUREX idegenforgalmi kiállításon

A Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár 27. alkalommal kerül megrendezésre 2017. február 24-25. között, azaz most hétvégén Kecskeméten. A rendezvénynek a Hírös Agóra – Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ ad otthont. A kiállításon a hagyományoknak megfelelően üdülési, turisztikai és idegenforgalmi látnivalókkal, szolgáltatásaikkal mutatkozhatnak be a kiállítók.

-Hirdetés-

Az eseményen ezúttal Kiskőrös Város, valamint a soltvadkerti Roxi Tours utazási iroda is képviselteti magát, amelyen bemutatják az érdeklődőknek a város területén lévő turisztikai egységeket.  A rendezvényen résztvevőknek bemutatják a múzeumokat, szálláshelyeket, és a városban működő vendéglátóhelyeket, kikapcsolódási lehetőségeket, mint például a fürdő, a térség kerékpáros útvonalait is. Mivel Kiskőrösön egyre több a nagyobb tömegeket megmozdító rendezvény, érdemes a várost minél nagyobb nyilvánosság előtt is népszerűsíteni, annak látnivalóival, rendszeres eseményeivel.

Akit érdekelnek az idegenforgalmi és turisztikai lehetőségek a térségben, illetve a megye, vagy az ország távolabbi térségei, azoknak érdemes holnap még ellátogatni a kecskeméti eseményre, hiszen holnap 18:00-ig lesz a nyitva tartás.

A kiskőrösi standról készült fotón balról jobbra a kiskőrösi csapat tagjai: Szabó Adrián, Tóth Anett, Szlama Hajnalka, Takáts Géza.

MEGOSZTÁS