Két mérkőzésen van túl az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata. Az együttes a tavasz szezont idegenben kezdte, majd az elmúlt hétvégén a fiúk már hazai környezetben léptek pályára.

-Hirdetés-

A tavaszi rajt nem sikerült jól, mivel a fiúk az MK Pelikán-Siklós KC otthonában 30-26 arányú vereséget szenvedtek. A junior csapat 43-37-re tudott nyerni. A következő fordulóban a Pécsi VSE II csapatát fogadták hazai pályán és az utolsó előtti, 11. helyen álló vendégekkel szemben csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. Az kiskőrösi csapat helyenként szemre is tetszető gólokat szerezve nyert 42-24-re (19-15): Torgyik J. – Szabó T. 8, Vass 4, Szabó M. 7, Szamek 2, Reczer 2, Dózsa 4. Csere: Csernák (k), Rohoska R. 4, Marosi 2, Kulcsár 2, Kromholcz, Baranyai 5, Szentgyörgyi 1, Wágner, Gucsi 1. Edző: Horváth András.

A kiskőrösieknél az őszi csapat gyakorlatilag együtt maradt, csupán Marosi Dávid számít új játékosnak, akit Soltvadkertről igazoltak le a megyei I. osztályú gárdától. A kiskőrösi együttes már az első félidőben is több góllal vezetett és így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre. A szünet után lehengerlő játékot mutatott be a hazai gárda. A második játékrészben osztálykülönbség volt a két csapat között és a végére elfáradó, teljesen széteső pécsiek ellen nagyon magabiztos győzelmet arattak a hazaiak.

Junior eredmény:

Kiskőrösi KSK-Pécsi VSE II 38-33 (19-14)

Legjobb góldobók: Harangozó G. 12, Borbényi T. 9, Bezsenyi 6.

Ezzel az eredménnyel a felnőtt csapat jelenleg a tabella 8. helyén áll 11 ponttal, az juniorok pedig a 2. helyen vannak 21 ponttal.

Március 5. vasárnap: 14.00

Bajai KSE-Kiskőrösi KSK

Március 11. szombat: 18.00

Kiskőrösi KSK-Hőgyész SC

 

Fotó, szöveg: Filus Tibor

MEGOSZTÁS