Az Utazás kiállítás idén 40. alkalommal került megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2017. március 2-5. között Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várta a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat, és így volt ez az idei évben is.

-Hirdetés-

Hosszú évek után a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kezdeményezésére, a megye több települése is bemutatkozott a budapesti rendezvényen. Köztük, térségünkből megjelent Kiskőrös és Bócsa is. A négynapos rendezvényen a nagyszámú érdeklődőknek bemutatták a térség turisztikai nevezetességeit, szállás és fürdő helyeket, a térség borászatait.

A Kiskőrös és Térsége Turisztikai Egyesület még 2016. decemberében készítette el Kiskőrös és Térsége Turisztikai Katalógusát, amelyben a térség valamennyi szálláshelye, vendéglátóhelye, valamint látnivalója és érdekessége is megtalálható, sok-sok színes fotó kíséretében.

A katalógusból igen jelentős mennyiséget vittek el a budapesti rendezvény résztvevői, akik az ország sok településéről érkeztek az eseményre. Ők remélhetőleg rövidesen ellátogatnak térségünkbe. A kiskőrösi csapat tagjai, akik a település bemutatkozó anyagát eljuttatták a kiállításon résztvevőknek: Szabó Adrián, Tóth Anett, Szlama Hajnalka, Takáts Géza. Bócsa települést Káposzta Lajos képviselte.

Fotók: Takáts Géza

MEGOSZTÁS