Sirius hangfürdő Kőrösi Gáborral a kiskőrösi Harmónia Egészségcentrum szervezésében.

A Sirius hangfürdő egy különleges élményt nyújtó csoportos meditációs „utazás”, melynek során tibeti hangtálak és különleges ütőhangszerek (handpan, gong, óceándob, cső xilofon, kalimba, shanti, esőbot, fa nyelves dob) hallhatók. Külön érdekessége, hogy ezúttal a hangtálak sem a megszokott módon, hanem hangszerként, vagyis harmóniák és ritmusképletek segítségével szólalnak meg.

-Hirdetés-

A hangok gyógyító rezgése által mély relaxációs állapotba kerülhetünk. Az átélt élmény segíti testi-lelki egyensúlyunk helyreállítását, az öngyógyító folyamatok beindítását, a korábbi traumák által okozott blokkok elengedését.

A hangfürdőt követő rövid záró beszélgetésen alkalom nyílik a tapasztalatok megosztására és a felmerülő kérdések megválaszolására.

 

A “hangfürdő” menete:
•          kb. 10 perc: ráhangolódás, relaxáció
•          kb. 45 perc: meditációs „utazás”
•          kb. 10 perc: visszatérés a jelenbe
•          kb. 15 perc: kötetlen záró beszélgetés

A „hangfürdő” elnevezés a hangokban való fürdőzésre utal, vagyis nem szó szerinti fürdésről, vízben való megmártózásról van szó. Annyiban viszont valóban köze van a folyadékhoz, hogy a hangok rezgését nem csupán fülünkkel érzékeljük, hanem egész testünkkel. A hanghullámok a testünk háromnegyed részét képező víz közvetítésével jutnak el minden sejtünkhöz.

Felejthetetlen zenei és relaxációs élmény!!

A hangfürdőt tartja: Kőrösi Gábor hangterapeuta, zenész

Kőrösi Gábor ötéves kora óta aktívan zenél. Húros, ütős és fúvós hangszereken is játszik, többféle zenei stílusban mozog otthonosan. Egyéni produkciói mellett fellép többtagú formációkkal is. Meditatív világzenei műsorával rendszeres meghívott előadója spirituális rendezvényeknek, fesztiváloknak, életmódközpontoknak. Zenészi tapasztalataira épülve hang- és zeneterápiás tevékenységet is végez mind csoportos, mind egyéni formában. Rendszeresen közreműködik meghívott háttérzenészként különféle mozgásos programokon (pl. szabad improvizációs tánc, kontakt tánc, jóga).

Helyszín:   Szabadidő presszó.

Ideje:  2017. március 28. (kedd) 18 órától.

A rendezvény ára : 2 500 Ft.

Helyfoglalás szükséges, a korlátozott létszámlehetőség miatt.

Részletesebb információ: a 78/411-365 telefonszámon vagy a Harmónia Egészségcentrumban (Kiskőrös, Hotel Imperial).

MEGOSZTÁS