A Soltvadkerti KUSE fiú kézilabda csapatai közül az U14-es gárda az Országos Gyermekbajnokság Badó László régiójában szerepel. A fiatalok nagyon jól helytállnak az erős mezőnyben és a dobogós helyekért vannak harcban.

-Hirdetés-

A bajnokság egyik fordulójának adott otthont március 11-én a soltvadkerti sportcsarnok. A Vadkerti fiúk igen küzdelmes mérkőzésen szenvedtek 28-23 (12-13) arányú vereséget a Pick Szeged I. csapatától.

Az első játékrészben nagyon szoros volt a küzdelem és 1-2 gól volt a két csapat közti különbség. A második félidő közepére kicsit elfáradtak a hazai fiúk és néhány védekezésben elkövetett hiba, kihagyott helyzetek és kimaradt hétméretes miatt 3-4 gólos vezetésre tettek szert a szegediek.

A mérkőzés ezen szakaszában elkövetett hibákat már nem sikerült a későbbiekben kijavítani, így a az érmes helyekért való küzdelemben rivális szegediektől kikaptak Forgó Erzsébet edző tanítványai.

Gólszerzők: Angebrandt 1, Berta 7, Borboly 3, Hirsch 1, Kanizsai 1, Kis Molnár Máté 7, Opauszki 2, Debreczeni 1. Ezen a napon a fiúk játszottak még egy mérkőzést, ami már jobban sikerült, hiszen a Lajosmizsei UKC gárdáját győzték le 21-13-ra (12-8). Gólszerzők: Berta 4, Kanizsai 1, Hirsch 4, Kis Molnár Máté 9, Szabó B. 3. A bajnokság élmezőnye: 1. Békés-Drén KC 33 p., 2. Pick Szeged I. 31 p., 3. Soltvadkerti KUSE 30 p., 4. Kiskunhalas UKSC 30 p. A góllövőlista előkelő 4. helyén van jelenleg a vadkerti Kis Molnár Máté, aki 20 mérkőzésen 120 találatot szerzett.

Fotó, Szöveg: Filus Tibor

MEGOSZTÁS