Óvodás labdarúgók töltötték meg a sportcsarnokot

A Kiskőrös LC szervezésében nagyszabású óvodás labdarúgó torna került megrendezésre a helyin sportcsarnokban. Az I. Garden Kupán a több kiskőrösi csapat mellett a Kecskeméti Hírös ÉP, a Kalocsai Méhecskék SE és a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület gárdái is pályára léptek.

-Hirdetés-

A küzdelmekről Pásztor Gyula edző elmondta, hogy a sportcsarnokban kialakított négy pályán játszottak a csapatok. Összesen 10 csapat versengett egymással a 8 percig tartó játékidők alatt, így minden együttes a nap folyamán 72 percet focizhatott igen pörgős ritmusban.

Most nem osztottak ki kupákat a legjobbaknak, hiszen az eredmény másodlagosnak számított, a cél a gyermekek versenyeztetése volt. A kupa végén minden pályára lépő fiatal labdarúgó egy aranyéremmel térhetett haza.

A kiskőrösi színeket több csapat is képviselte, akik irányításába most a szülők is segédkeztek, így ott volt a fiatalok mellett Báldi Zoltán, Madarász Krisztián, Takács Gábor, Fekete Attila és Virág Tibor is. Meg kell említeni, hogy a mérkőzéseken a Kiskőrös LC megyei I. osztályban szereplő felnőtt keretének játékosai Rimár Péter, Bányai Máté és Molnár Tamás játékvezetőként működtek közre.

Szöveg, fotó: Filus Tibor

 

 

MEGOSZTÁS