Újabb győzelmet arattak a vadkerti lányok

Nagyszerűen szerepel a tavaszi szezonban a Soltvadkerti TE női kézilabda csapata. Az együttes minden idei bajnoki mérkőzését megnyerte, köztük a Kiskunhalas elleni találkozót is idegenben.

-Hirdetés-

A csapat a bajnokság 15. fordulójában a Nemesnádudvari NKSE gárdáját fogadta. A lányok folytatták nagyszerű tavaszi szereplésüket és az elmúlt fordulóban Kiskunhalason aratott győzelem után most 34-20 (17-7) arányban múlták felül ellenfelüket: Szűcs I. – Tasnádi 1, Doszpod 11, Trsztyinszki, Egédi 3, Kiss E. 6, Szentpéteri 8. Csere: Szűcs V. (k), Holczimmer 1, Kotrroczó 1, Lőrinc, Nagy N. 1, Papp 1, Rózsa 1. Edző: Takács Bernadett.

A találkozó elején 4-1-re elhúzott a hazai csapat, majd a vendégek 4-3-ra felzárkóztak. Ezt követően a vadkertiek védekezése nagyon összeállt és felállt fal ellen, valamint lerohanásból is több gólt tudtak szerezni. A szünetre igen megnyugtató 10 gólos előnnyel vonulhattak pihenőre a lányok. A magabiztos vezetés tudatában bátran szavazott bizalmat minden játékosnak Takács Bernadett edző, akik meg is hálálták ezt.

Örömteli, hogy a fiatal Kotrroczó Réka, Papp Réka és Nagy Nikolett is gólt tudott dobni. A csapatból kiemelkedett a 11 találatot szerző Doszpod Adrienn, a nagyszerű teljesítményt nyújtó és 8 gólig jutó Szentpéteri Flóra, valamint a helyzeteit biztos kézzel értékesítő Kiss Eszter. Fontos megemlíteni, hogy a nagy gólarányú győzelemben mindkét kapusnak – Szűcs Ivett és Szűcs Vivien – nagy szerepe volt, hiszen több bravúrt bemutatva járultak hozzá a csapat sikeréhez. A lányok a tavasszal minden mérkőzésüket megnyerték eddig és a tabella második helyén állnak.

Szöveg, fotó: Filus Tibor

MEGOSZTÁS