Nagyarányú győzelem a Bácsalmás ellen

A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE női kézilabda csapata a bajnokság 17. fordulójában hazai környezetben fogadta a Bácsalmás együttesét. A lányok folytatták tavaszi nagyszerű szereplésüket és újabb győzelemmel örvendeztették meg a szurkolókat.

-Hirdetés-

Soltvadkerti TE-Bácsalmási PVSE 29-15 (15-8)

Soltvadkerti TE: Szűcs I. – Holczimmer 2, Rózsa 1, Szentpéteri 2, Doszpod 5, Kiss E. 3, Lőrincz 5. Csere: Szűcs V. (k), Egédi 4, Kotroczó, Nagy N., Papp 1, Takács 2, Tasnádi 4, Trsztyinszki. Edző: Takács Bernadett.

A csapat a mérkőzés elején nehezen lendült játékba, de 1-2 gólos vezetés után 8-4-re sikerült elhúzni. Egy kisebb kihagyás után a vendégek felzárkóztak 8-6-ra, ami után a vadkertiek védekezése nagyon feljavult és fokozatosan húztak el ellenfelüktől. A szünetre már megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre a hazai gárda. A második félidőben már minden játékos pályára lépett a vadkertiek közül és a játék minden elemében jobb teljesítményt nyújtó házigazdák helyenként közönségszórakoztató játékkal és szemre is tetszetős gólokkal nyertek ilyen nagy arányban is megérdemelten, A csapat minden eddig lejátszott tavaszi mérkőzését megnyerve jelenleg a tabella második helyén áll.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS