A Karaván Klub 2017. márciusi állomása a mexikói Cancunba repítette a közönséget, melyet Szamosi Gáborné Dalma tolmácsolásában hallhattunk és láthattunk. A képek magukért beszéltek, azonban Dalmától olyan részleteket tudtunk meg a mexikóiak világáról, melyeket képek sem és az internet sem ad vissza. 
A három hétig tartó kirándulás és nyaralás sok-sok élményének csak egy szeletét tudta az előadás alatt visszaadni, azonban szembesültünk azzal, hogy európai ember, főként magyar ritkán jut el ilyen szép és különleges helyszínekre.
A legjobban várt kirándulás Dalma és barátnője, Csilla számára a Maya kultúra világába vezetett, ahol rengeteg már feltárt régi építményt láthattak, azonban elhangzott, hogy sok még mindig feltárásra vár és folyamatosan dolgoznak rajtuk.

-Hirdetés-

Az előadáson elhangzottak szerint több barátságot is kötöttek helyiekkel, mexikóiakkal és más országok turistáival is, így reményeik szerint még akár Argentínába vagy ismét Mexikóba is eljuthatnak, csak már a fővárosba, Mexikóvárosba.

Dr. Galántai Hilda
Művelődési Ház Igazgató

MEGOSZTÁS