Együtt a nebulókértcímmel hirdetett jótékonysági estet 2017. április 1-én a művelődési házba, a Tanítók Alapítványa az Izsáki Iskoláért, és az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Munkaközössége.

-Hirdetés-

Közel egy éve, néhány kezdeményező pedagógus és szülő fejében fogalmazódott meg a gondolat, hogy kellene szervezni egy jótékonysági estet, melynek bevételével az iskola tanulóit támogatnák. Az ötletből lázas szervezkedés, majd szoros együttműködés lett, melynek köszönhetően tavaly megrendezésre került az első Együtt a nebulókért. A jótékonysági est műsorát az iskola tanulói adták, akik a felkészítő pedagógusok segítségével lelkesen készültek a bemutatkozásra. A tavalyi est sikere után döntöttek a hagyományteremtés mellett, aminek szellemében szerveződött a mostani rendezvény is.

A jó cél érdekében nem ez az egyetlen lehetőség, amiben az együttműködés kibontakozik. A Sárfehér Napok alkalmával szervezett adok-kapok vásár, ahol a tanulók maguk által, illetve a szülők és pedagógusok által készített kézműves termékeket árusítottak. A zeneiskolások bemutató hangversenye, az iskola farsangi rendezvénye alkalmával szerzett bevétel is az Alapítvány kezelésébe került, amellyel az iskola tanulóit támogatják.

A mostani jótékonysági estet is nagy érdeklődés övezte. A majd háromórás műsor mellett természetesen büfé és kézműves vásár is tehetőséget teremtett az adományok gyűjtésére. Köszönet és elismerés illeti az aktív szerepet vállaló szülőket, a felkészítő pedagógusokat és nem utolsó sorban azokat a gyerekeket, akik szívesen vállaltak szerepet a műsorban.

Jövő áprilisban ugyanitt!

-fg-

MEGOSZTÁS