Két kiállítás és büntető a soltvadkerti mérkőzésen

A Soltvadkerti TE megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapata az elmúlt hétvégén hazai környezetben lépett pályára. A fiúk a bajnokság 21. fordulójában a szomszédvár Kiskunhalas gárdája ellen játszottak.

-Hirdetés-

A találkozó sok izgalmat és nagy csatát hozott, melyen a vadkerti fiúk 1-1-es (1-0) döntetlent játszottak: Frittmann – Radics, Papp, Szarka, Gyenizse, Andróczki (Szentmiklósi), Varga (Csehó-Kovács), Szalai, Csupity (Frei), Soproni (László), Torma. A találkozó elején a soltvadkertiek léptek fel támadóbb szellemben és már az első percekben Soproni lőhetett volna gól, de a kapussal szemben nem tudta értékesíteni a helyzetet. A vadkertiek letámadásai megzavarták a vendégeket és a 18. percben egy labdaszerzés után, szép akció végén talált a kapuba Soproni (1-0). Az első félidőben a helyzetek alapján akár 2-3 góllal is vezethetett volna a hazai együttes, de kimaradtak a kínálkozó lehetőségek.

A szünet után szintén a hazaiak növelhették volna az előnyűket, de tiszta helyzetben több támadó sem találta el a labdát. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, amikor a 67. percben büntetőhöz jutott a Kiskunhalas. Egy jobb oldali beadást szeretett volna kifejelni Papp, akit hátulról meglökött Amariutei Sorin, a vendégek támadója és ennél fogva a hazai védő kezére pattant a labda. Az így megítélt büntetőt Csáki értékesítette (1-1). A találkozó utolsó harmadában előbb a kiskunhalasi Dordevic Slobodan kapott piros lapot könyöklésért, majd a hazai hálóőr Frittmann Patrik is a kiállítás sorsára jutott, miután buktatta a kapura törő ellenfelét. A vadkertiek egy nyerhető mérkőzésen játszottak döntetlent.

Ifjúsági eredmény:

Soltvadkerti TE-Kiskunhalas 0-0

A soltvadkertiek felnőtt csapata jelenleg a tabella 8. helyén áll 28 ponttal, az ifjúságiak pedig a 3. helyen állnak 38 ponttal.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS