Véget ért a “Kék Föld” óvodás projekt

A tegnapi nap folyamán ért véget a hétre meghirdetett  “Kék Föld” óvodás projekt, ami nem mással ért véget mint az elkészült egészséges ételek eredményhirdetésével.

-Hirdetés-

Ezeket a finom, de még ráadásul egészséges ételeket édesanyák, nagymamák, óvodai dolgozók készítették.

A Szarvas étteremben tartott eredményhirdetésre meghívták Áprily Géza előadóművészt, aki a gyerekeket és kísérőiket szórakoztatta, amíg a zsűri meghozta az ételekkel a döntéseit.

A zsűri tagjai:

Boda Zsuzsa- zsűri elnöke
Gyepes Gabojsza – gasztroblogger
Fejes Zalán – keceli Fürtös étterem üzletvezetője
Zöld Zsolt – Szarvas étterem üzletvezetője

A zsűri két kategóriában 29 egészséges sütemény, illetve salátaféle-zöldség-hús alapanyagú étel közül választotta ki az 5 legjobbat.

Az 5 legjobb listája:

Lavati Szilvia: Gluténmentes szilvalepény
Kertai Nóra: Gyümölcsös kölestorta,
Bolemányi Bernadett: Zabpelyhes répatorta fahéjas mascarpone krémmel,
Pintérné Kecskeméti Erika: Vajas hekkfilé bulgurral és mézes-mustáros öntettel, zöldsalátával, valamint
Leitert Marianna: Pikáns narancsos csirkesaláta zöldségágyon.

MEGOSZTÁS