Don Lázit – hivatalos nevén Lázár Istvánt – Louis Prima magyar hangjaként is emlegetik. Művésznevét zenésztársaitól kapta, a The Godfather c. film Don Corleonéjához hasonlítják, mivel az olasz swing dallamának leghitelesebb megszólaltatója. Ez a műfaj a jazz legszórakoztatóbb zenei irányzata: a swing és jump stílus. Magyarországon egyedülálló hangszeres virtuozitással és humorral fűszerezett műsorán az igényes zenekedvelők és a táncos lábú vendégek is jól szórakozhatnak.
Sikereit főleg külföldön: Svájcban, Németországban, Dániában, Svédországban, Norvégiában, Franciaországban, Belgiumban érte el, ahova rendszeresen újra visszahívják.

-Hirdetés-

Legújabb zenekari formációja a Don Lázi és a Budapest Jazz Band.

Élő hangszeres koncertjein Louis Prima legismertebb számait szólaltatja meg, mint pl. a Bona Sera Senorina, Just a Gigolo, Volare, Angelina, stb. A műfajt az évek során tovább újította, feldolgozásai, hangszerelései és egyedi előadásmódja koncerteken, rendezvényeken vidám és fergeteges hangulatot teremt, ahol a hallgatóság vele énekelhet és akár táncra is perdülhet.

Nem volt ez másképp a múltheti kiskőrösi estjén sem, amit (itt is) teltház előtt tartott meg.

 
MEGOSZTÁS