Mindenki számára egyértelmű, hogy az egészséges, energikus élet egyik feltétele az egészséges táplálkozás!

Akár problémánk van (cukor, köszvény, pajzsmirigy, túlsúly, vérnyomás,allergia), akár nincs, de ebben a témában keresgélünk, szó szerint elveszünk a sok ellentmondásos információ között. Tudjuk, hogy teljesen másként kell táplálni egy 70 éves nagymamának a testét, és egy 30 éves iroda alkalmazott, hobby testépítő teste is más igényeket támaszt.

-Hirdetés-

Találtunk sok jött-ment táplálkozási gurut, akik a legújabb trendek szerint tanácsolnak, sokszor éppen úgy, ahogy a gazdasági érdekeik ezt diktálják. Mindenféle diétás irányzat is elérhető az interneten, melyek sokszor ártalmasabbak, mint hasznosak.

– De akkor mi lehet a megoldás?
– Az alkalmazott logika – azaz a józan paraszti ész!

Hogy lehet, hogy nagyapáink szalonnás, kolbászos, tojásos, zsíros, fehér kenyeres étrendje sem termelt ki ennyi koleszterin problémás beteget, és gyermekeik sem voltak laktóz érzékenyek, pedig melegen itták a frissen fejt zsíros tejet! Ezek fontos kérdések, melyekre mi is régóta keressük a válaszokat, de csak valódi szakértők véleményére adunk.
Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat Prof. Dr. Dinya Zoltán, aki a Magyar Tudományos Akadémia tagja, flavonoid, és antibiotikum kutató és nem utolsó sorban Szentgyörgyi Albert volt munkatársa.

„Táplálkozás és Egészség” című előadása igazi csemege azoknak, akik konkrét gyakorlatias, könnyen alkalmazható hétköznapi tanácsokra vágynak egészségük, étrendjük, életük területén. A Professzor úr előadását többször hallottam már, mindig benne volt az az egy mondat, ami éppen akkor nekem szólt. A legkomolyabb szakmai összefüggéseket is képes közérthetően átadni. Lendületes, barátságos stílusa miatt rögtön úgy érzem, mintha nagyapám tanítana szeretettel az élet bölcsességeire. Bátran kimondja az élelmiszeripar, és divat diéták veszélyeit, és segít eligazodni a táplálkozási tanácsok útvesztőiben. Szavajárása: „együnk egészségünkért!”

 

Önnek szól, ha:

– egészséges, vagy
– ha már beteg,
– ha életmódján változtatni szeretne,
– ha valós szakmai információkra vágyik,
– jól akarja érezni magát,
– vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogyan lehet magas energiaszintje, sokáig jó egészsége, kiváló közérzete.

Jöjjön el, és tapasztalja meg milyen egyszerű is lehet egészségesen táplálkozni.
Az előadás után lehetőségünk lesz kérdezni a Professzor úrtól.
Várom sok szeretettel:
Kiss József
Harmónia Egészségcentrum

Infó: 78/411-365
www.egeszseggyar.hu

Időpont: 2017.04.26.szerda, 17:00-19:00
Helyszín: Petőfi Sándor Művelődési Központ, Kiskőrös
Az előadás megtekintése INGYENES!

Az eseményt megtalálják Programajánlónkban is, ITT !!

MEGOSZTÁS