A Kiskunszt fotóklub harmadik alkalommal érkezett tegnap Kiskőrösre, akik a saját fotóikból készült kiállításukat nyitották meg a Petőfi Sándor Művelődési Központban.
 
Márki Levente, a klub kiskőrösi tagja és a kiállítás szervezője bemutatta, hogy kiknek a fotói láthatóak a kiállításon:
Békési Imre (Kiskunhalas), Bíró Róbert (Soltvadkert) , Daróczi Csaba (Soltvadkert), Ferincz János (Kiskunhalas), Jambrik Lajos (Kiskunhalas), Kis Csaba (Kiskunhalas), Dr Nagy Edit (Üllés), Rékasi Ramóna (Kiskunhalas), Sasvári Ágota (Soltvadkert), Márki Domonkos és Márki Levente.
 
Ezután Levente a saját fotóit kivetítőn mutatta be és magyarázta el, hogy szűk régiónkon belül hol készültek a képek. A fotók a Duna befagyásától kezdve egészen a szántóföldek különleges alakzatainak kirajzolódásán át sok érdekességet öleltek fel. Nem is gondolná az ember, hogy mire képes a természet!
 
A folytatásban Daróczi Csabát kérte fel, hogy repítse Lengyelországba a hallgatóságot, és fotóin keresztül mutassa be, hogy merre járt és mit látott. Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzá, ez egyáltalán nem látszik a munkáján, hiszen a káprázatos fotók láttán biztos, hogy sokan szóhoz sem tudtak jutni.
 
Nem csak ők, de a klub többi tagja is készített lélegzetellállító fotókat, amelyeket május 3-ig lehet megtekinteni a Petőfi Sándor Művelődési Központban, Kiskőrösön.
 
Fotó: Orcsik Zalán
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS