X-Faktor meghallgatás Izsákon

Április 22-én több mint félszáz érdeklődő, valamint hét reménybeli X-Faktor versenyző gyűlt össze az izsáki Táncsics Mihály Művelődési Házban rendezett meghallgatáson. Utóbbiak azzal az eltökélt szándékkal érkeztek, hogy leküzdjék a népszerű tehetségkutató 2017-es évadába vezető út első akadályát, s bejussanak a budapesti előválogatóba.

-Hirdetés-

 

Az országban kétszáz helyen zajlanak folyamatosan a meghallgatások. Ezek egyike volt az izsáki, Grijnovitz Anikó helyi énekes hathatós közreműködésének köszönhetően. A meghallgatáson Anikó is fellépett, s noha a legjobb produkciót nyújtotta, csak versenyen kívül tette ezt.

Tóth Szilvia és Láng Eszter, az RTL Klub szerkesztői fogadták, s hallgatták meg a jelentkezőket Izsákon. Mindezt olyan empátiával és kedvességgel tették, ami láthatóan igen sokat segített a fellépők izgalmának leküzdésében. A produkciókról felvételeket készítettek, amelyek alapján az X-Faktor zenei szakértői és főszerkesztője döntik el, kik léphetnek tovább. A döntésről egy héten belül kapnak értesítést a résztvevők.

Kovács Sándorné, Orbán Tibor, Peka Ibolya, Kovács Sándor Alex, Langóné Csider Alexandra izsáki, valamint Vörös Váczi Vivien orgoványi és Csík Rómeó budapesti versenyző lépett színpadra az izsáki meghallgatáson, s természetesen mindannyian izgatottan várják szereplésük eredményét.

MEGOSZTÁS