Nagyszerűen szerepel a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskőrös LC II. csapata. A gárda a bajnokság során végig harcban van az érmes helyek valamelyikének megszerzésért vívott küzdelemben.

-Hirdetés-

A gárda a bajnokság 17. fordulójában hazai pályán fogadta a Kaskantyú együttesét. A szomszédvári rangadón a tabella 3. (Kiskőrös) és 4. (Kaskantyú) helyezett csapatai játszottak egymás ellen.

Kiskőrös LC II-Kaskanytúi FSE 5-0 (2-0)

Kiskőrös LC II.: Mlinkó – Sárdi (Hauk), Hajós, Horváth J., Dicsa (Hlavács), Pecznyik (Schiszler), Rumán, Szlovák (Gmoser Gy.), Molnár (Polyák), Sárközi (Palla), Balogh (Ribánszki). Edző: Rácz János.

Kaskantyúi FSE: Gombár – Kutyifa, Tóth R., Molnár, Farkas, Dedák K., Fenyős, Elek (Hleba), Andó (Losonczy), Pecznyik (Győrfi), Tóth T. Edző: Helba Szergej.

A mérkőzés első félidejében Balogh Tamás juttatta kétgólós előnyhöz a kiskőrösieket, miután a 25. és a 26. percben is a hálóba talált. A szünet után kiegyenlített játék folyt a pályán. A mérkőzés a 64. percben dőlt el, amikor Szlovák Róbert 3-0-ra módosította az állást. A hazaiak győzelmét előbb Balogh Tamás növelte a 79. percben (4-0), majd a végeredményt Sárközi Attila állította be a 86. percben 5-0). A kiskőrösiek magabiztos győzelmet arattak és őrzik dobogós helyüket, valamint továbbra is harcban vannak a bajnoki címért.

A Bács-Kiskun Megyei III. Osztályú Bajnokság Keleti-Csoportjának élmezőnye:

1. Csólyospálos 46 p.,

2. Szanki OBSE 43 p.,

3. Kiskőrös LC II. 43 p.,

4. Kaskantyúi FSE 28 p.,

5. Vadkert FC 27 p.,

6. Tabdi KSE 21 p.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS