Ezüstérmes lett a Kiskőrös KSK junior kézilabda csapata

A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatánál hosszú évek óta nagyszerű utánpótlás nevelő munka folyik. Az NB II-ben szereplő együttes junior csapata már 8. éve végez a korosztályos bajnokság valamelyik dobogós helyén.

-Hirdetés-

Az elmúlt hétvégén a fiúk a kalocsai juniorokkal csaptak össze, mely találkozó 24-24-es (15-12) döntetlennel zárult. A kiskőrösiek góljait Harangozó G. 8, Bezsenyi M. 4, Borbényi T. 3/2, Ruskó 3, Polereczki 2, Barna 1, Bezsenyi Á. 1, Hunyadi 1, Klucsár 1 szerezték. A fiatalok a hátralévő forduló eredményétől függetlenül a második helyen végeztek. Mivel ez volt a kiskőrösiek szezonzáró hazai találkozója, ezért az ezüstérmeket a mérkőzés után ünnepélyes keretek között akasztotta a Horváth András edző által irányított fiúk nyakába Domonyi László polgármester és Harangozóné Balogh Zsóka képviselőasszony.

A juniorok az elmúlt években 1 bajnoki cím mellett 4 ezüstrémest és 3 bronzérmet szereztek. A díjátadó ünnepség során búcsúztak el a korosztályból kiöregedő (1996-os születésű) Borbényi Tamás csapatkapitánytól, Kulcsár Pétertől és Hunyadi Márktól. Ők már több alkalommal is pályára léptek a felnőtt csapatban, így a klub vezetése a jövőben már kizárólag ott számít rájuk.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS